Ce este asa pasionant in scrapbooking?

Pai, in primul rand, este o metoda foarte originala, creativa si relaxanta de a ne pastra amintirile.
Sunt evenimente in viata despre care am crede, la acel moment, ca nu o sa le uitam NICIODATA. Dar urmeaza altele si altele, si uite asa amintirile vechi devin din ce in ce mai greu de retinut. Un  exemplu foarte relevant si emotionant sunt copiii nostri: daca nu am pastra un jurnal detaliat despre ei, nu ne-am mai aminti noi cate cuvinte stia copilul nostru cand avea 6 luni, de ex. Sau care erau acele cuvinte si despre faptul ca stia ce inseamna fiecare dintre ele.
Ei bine, cu poze de cand erau ei mici si o pagina din acel jurnal, putem crea un album scrapbook emotionant, aducand bucurie in sufletul intregii familii si al generatiilor viitoare. Datorita insemnarilor aduse pe fiecare pagina de album, urmasii nostri vor sti care este povestea fiecarei poze, atmosfera si emotia momentului fiind astfel transmise si in viitor. Ceea ce este incredibil.


Apoi, putem crea cadouri personalizate pentru familie si prieteni. De cate ori nu suntem in situatia de a nu sti ce sa ii cumparam fratelui, unchiului sau prietenei noastre celei mai bune??? In aceste situatii cadourile personalizate sunt solutia salvatoare si, in plus, va garantez ca vor aduce mult mai multa bucurie decat un clasic portofel sau pulover ;)).


In final, scrapbooking-ul ne pune mintea la contributie, ne testeaza indemanarea si ne umple de energie, pentru ca, de fapt, ne recreeaza.
Este, printre altele, o metoda excelenta de socializare, de a petrece mai mult timp impreuna cu copiii nostri si de a nu mai sta in fata calculatorului.


Suficiente motive ca sa ne apucam si noi, nu?