21 February 2010

Reactii pozitive

Buna Gabriela,

Multumesc pentru mesajul tau si pentru cuvintele de suport! Ma bucura faptul ca agreezi ideea promovarii scrapbooking-ului in Romania. Multi dintre noi suntem invaluiti de grijile cotidiene. Dar oricine are nevoie de un debuseu, o portita de iesire din stresul de zi cu zi.
Iar scrapbooking-ul face o diferenta uriasa, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, care sunt ceva mai expuse grijilor, in general, nu ;)?.
Bineinteles ca pot sa incep sa postez idei de creare a felicitarilor, si o sa incep cu tema propusa de tine "zi de nastere". As incepe cu proiecte mai simple, deocamdata. Pana apar si la noi ceva produse mai specializate. De acord?
Sper sa ti se para interesante si folositoare si sper sa poti incepe cat de curand sa practici acest hobby, asta daca nu cumva ai inceput deja ;)).

Iti doresc o saptamana f. usoara si spor in orice faci!

Recent

recentposts

About Us

DeepBlog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Random

randomposts