SUEDIA are nevoie de medici!

SUEDIA are nevoie de medici!
SUEDIA are nevoie de medici! Vino la singurul curs din Craiova asistat de un suedez nativ (40 lei/ora)! CLICK pe imagine pentru detalii!

20 February 2010

Tehnica stampilarii - continuare

Buuuuun, unde am ramas data trecuta? La tehnica stampilarii si urma sa va povestesc cu ce coloram in interiorul conturului, asa-i?
Ok. Sunt 2 optiuni de baza aici.
Fie le pictam - folosind culori-acuarela si apoi pensula cu apa -, fie cu ajutorul pernitelor impregnate cu cerneluri colorate.
Sa le luam pe rand, cu exemple. In poza de mai jos s-a pictat cu culori-acuarela:

Adorabil puiul asta de arici, nu? E indragostit, ce poate fi mai dulce?
De aceea am abordat tehnica stampilarii mai intai, pentru ca este realmente fantastica: avem de ce sa le multumim designerilor care le-au creat: sunt atat de sensibile si sweet.
Tehnica e foarte simpla: mai intai folositi culorile-acuarela pentru a colora asa cum va doriti in interiorul conturului, iar apoi veniti cu pensula si putina apa, subliniez putina, pentru a nu dilua culorile si a nu le amesteca. Dar asta cred ca stiti deja. Referitor la hartia recomandata: nu trebuie sa fie neaparat fara acid (daca nu urmeaza sa atasati stampila in apropierea unei poze), insa trebuie sa fie destul groasa si absorbanta/poroasa. Bun, cam asta ar fi tot despre colorarea stampilelor cu culori-acuarela.
 
Aici este un proiect stampilat si colorat cu cerneluri/ink pads:
Metoda cernelurilor colorate este mai complexa decat cea a culorilor-acuarela, deoarece cu cernelurile putem realiza umbre si nuante diferite de culoare. E o tehnica ce necesita destul de mult exercitiu, dar rezultatele sunt fabuloase, nu;))?
 
Pe langa astfel de desene, cu ajutorul stampilelor se pot exprima si sentimente, ca in poza de mai jos:
Cuvintele "Thanks for everything" au fost aplicate prin stampilare. Si floarea? Ah, floarea...a fost colorata cu markere solubile, o tehnica destul de populara, si pe care o vom aborda la momentul oportun ;).
 
Sper ca v-a placut ideea de azi! Ne auzim curand!
 
Pana atunci, sa aveti un weekend fabulos, dragilor!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

background