Tehnici folosite in scrapbooking - Stampilarea

Azi ma gandeam ca nu ar fi rau sa va povestesc cate ceva despre diversele tehnici folosite in scrapbooking. Iata inca un motiv pentru care acest hobby este atat de atractiv - complexitatea lui.
Fiecare avem indeletnicirile noastre preferate, cum ar fi pictura sau cusutul. Scrapbooking-ul foloseste aceste tehnici, iar noi avem astfel inca o sansa de a ne demonstra talentul si de a crea ceva frumos, emotionant si durabil.
In afara de pictura sau cusut, in scrapbooking se mai folosesc tehnica stampilarii (cu rezultate superbe), paper-piecing, tehnica vintage, tehnica decorarii (cu embellishments/elemente decorative), tehnica citatelor (includerea de citate faimoase in functie de tema proiectelor) etc.
Azi ma gandeam sa va prezint - in imagini - tehnica stampilarii. Mai exact, cum arata o stampila si apoi un proiect in care s-a folosit tehnica stampilarii. Exista 3 tipuri de stampile:

- montate pe lemn/wooden stamps (destul de incomode, pentru ca acopera complet imaginea si, in plus, ocupa mult spatiu)

- din cauciuc/rubber stamps (nemontate sau, ca in imagine, rotative, relativ practice)


- transparente/clear stamps (cele mai in voga, fiind si cele mai practice); stampilele transparente sunt fabricate dintr-un material f. usor de manevrat, care nu se rupe. Pentru a le utiliza, le montam pe un bloc acrilic (transparent si el), aplicam tusul si trecem la stampilat. Nimic mai simplu, nu?


Iar din asta rezulta ceva de genul asta:

...asta

...sau asta:

Funny ultima, huh:P?

In orice caz...asta va doresc si eu voua: o zi frumoasa ca in basme ;)!

Acum vine intrebarea logica: contururile sunt realizate cu stampila.
Dar cum aplicam culoarea din interiorul liniilor? Ei, asta e o alta tehnica si despre ea vom vorbi data viitoare ;)).

Va invit sa ne impartasiti opiniile voastre referitoare la utilitatea acestor articole si daca doriti sa continuam. De asemenea, e de la sine inteles ca sunt binevenite orice sugestii in domeniu. Va multumesc anticipat, dragi prieteni!