Tendinte majore in scrapbooking - Freestyle

Freestyle descrie o activitate in care participantii sunt liberi sa isi aleaga singuri stilul sau regulile ce trebuie urmate. De aceea, Freestyle este considerat a aduce libertate si prospetime in scrapbooking, comparativ cu regulile generale ale acestei arte. In cateva cuvinte, eliberati-va CREATIVITATEA si RELAXATI-VA!
Iar asta incepe chiar prin folosirea de dimensiuni non-standard...renuntarea la hartia de 30x30 cm sau A4. In Freestyle se inoveaza, se inventeaza dimensiuni si forme noi.
Asa cum va amintiti, chiar noi am avut aici pe blog felicitari in acest stil (cele rotunde sau in forma de floare - aici se inscriu) ;). 
Multi sunt tentati sa confunde stilul Freestyle cu "mixed-media". Asa cum spune si denumirea, mixed media este o mixtura de tehnici: hartii acrilice, adezivi, pictura, imagini vechi alterate, nasturi vechi etc., fiind astfel foarte apropiata de scrapbooking.
Mai jos, 2 imagini cu exemple de proiecte Freestyle:Cam atat cu teoria pe ziua da azi - ce m-o fi gasit si pe mine, sa vin cu teorie tocmai in weekend! Sper ca v-a placut totusi :P.