Cum a fost in weekend?

Salutare, prieteni dragi!

Ce faceti, cum a fost in weekend? Ati avut vreme buna? Sau macar soare? Ca e important, pentru mine cel putin. Cat de frig ar fi, daca e soare, e totul mult mai usor de suportat. Si soarele ne face sa simtim ca primavara e mai aproape. Si ne da energia de care cam ducem lipsa iarna. Ca sa nu mai vorbim de vitamina D, pentru tenul nostru delicat ;)).
Ati avut timp sa creati ceva? Ati inceput sa creati ceva special pentru Pasti? V-ati inspirat vreun pic din exemplele date aici pe blog? Pentru ca mai am, daca mai vreti :P. Eu una amvizionat niste tutoriale despre stampilare si tehnica sării. Cate idei si tehnici apar, nu pot sa cred.
Ati privit ceva interesant la TV sau ati iesit undeva, a avut loc vreun eveniment deosebit in jurul vostru, in familie, in cartier, in oras?
Recent am tot auzit vorbindu-se de targuri de Scrapbooking, unde producatorii sau magazinele specializate isi etaleaza marfa, insa au si ceva special pentru vizitatori: bonusuri. Mmmm, yummy! Noi cand o sa ajungem la nivelul asta? Sa fim gazda unui astfel de targ? Sau, sa nu ne lacomim, sa mergem la scara mai mica: cursuri de scrapbooking? Cam pe cand? Im, intrevedeti asa ceva la noi, in viitorul apropriat? Sperati macar la asa ceva? Eu una, visez.
Dar destul despre scrapbooking. Blogul asta a fost, intr-adevar, creat pentru a lansa scrapbooking-ul in Romania si a oferi inspiratie in acest sens, pentru a tine lumea la curent cu acest hooby. Insa ce e mult nu e bun, nu? Cam asa se zice. So...ce alte teme v-ar placea sa abordam din cand in cand?
Va astept opiniile, dragele mele!

Pana atunci, WE placut in continuare si o saptamana usoara de maine ;)!
Doar pentru voi, cu drag: