Prima pagina scrapbook

Hello there, scrapperi si curiosi!

Ce faceti, cum v-a fost ziua? Ati avut vreme buna, insorita, sper:).
Aici azi mai mult a plouat si sper final a dat un ropot de grindina...de nu stiu ce-o sa se faca bietii pomisori si bietele flori. Sa vedem ce ne aduce ziua de maine. Noroc insa ca nu am activat prea mult pe afara azi, am avut de tradus intens, nu foarte mult spor, spre deosebire de ieri, dar mi-am facut norma pe ziua de azi si sunt multumita :D.
Planul meu era ca azi, oricat de tarziu ar fi, sa va dau o sugestie pentru prima pagina scrapbook. Pornim, bineinteles, de la ceva simplu. Daca aveti intrebari, lasati un comentariu, ca de obicei. Pagina este una vesela, ca de primavara, si necesita:
 - 1 poza
 - 1 coala de carton sau hartie imprimata
 - 3-4 elemente decorative
siiii inca ceva, foarte important: manutele voastre indemanatice si imaginatia fara limite ;). Asta este aranjarea in pagina. Sper sa va placa.
Bineinteles ca nu sunteti ingraditi in niciun fel, puteti veni cu orice simtiti ca va place voua mai mult. Nu avem nici limita de timp, tot ce conteaza e sa va faca placere ;). Ca doar asta e ideea unui hobby, nu ;)?
Cand sunteti gata, va rog frumos sa ma anuntati printr-un comentariu si cine doreste va avea lucrarea publicata pe blog ;). Happy scrapbooking, dragilor!
Si somn pufos!