Tablou de familie de la Marea Moarta :D

Salutare, bloggeri!

Va "invadez" din nou cu 2 proiecte: unul foarte recent creat prin intermediul a 3 tehnici: tehnica stampilarii, tehnica distress (sau a alterarii) si tehnica acuarelei. Sunt foarte incantata sa va dau de veste ca acuarelele merg foarte bine in contact cu cartonul scrapbooking (dupa cum o sa vedeti si in poza).
Tehnica distress - in caz ca ati uitat - se traduce prin tehnica alterarii si inseamna a da un aer vechi, de patina. Se realizeaza cu tusurile distress si un instrument de mixare a culorilor. Hai sa vedem ce credeti despre tabloul de familie care tocmai ce mi-a iesit dintre degete:
Floricelele de pe fundal sunt mai intai stampilate si apoi pictate cu acuarela (pe carton scrapbooking "Avalanche" - disponibil in magazin). Fericitul cuplu "just married" e tot stampilat si apoi pictat cu acuarela (pe alt tip de hartie, speciala pentru pictura in acuarela). Pe margini am taiat cu foarfeci decorative (model Coral) si apoi am lucrat cu tusurile distress pentru a da un aer vechi (tabloului cu mirii). Si cam asta a iesit.
Acum altceva ce am creat special pentru sotul meu caruia ii plac istoria si lucrurile vechi/cu iz vechi in general. E un tag (eticheta) pe care il foloseste ca si semn de carte acum. Imita un document vechi-vechi, puternic afectat de vreme. Take a look:
Scrisul vechi e realizat prin stampilare iar aspectul de vechi prin tehnica distress. Super-simplu, nu? Dar rezultatul e incredibil. Sper ca si voua sa va placa. Va las cu gandul la creatie si va urez o seara superba in continuare! Ah, nu uitati de ideea de proiect propusa aici, give it a try. ;)
Happy scrapbooking, dragilor!