Aseara pe balcon / Last night on the balcony

Salutare!
Aseara destul de tarziu, era in jur de 9 cred, eram pe balcon cu sotul meu, el la o tigara, eu cu el ;).
Aici, dupa trecerea la ora de vara, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul lui iunie, cand ei sarbatoresc Midsommer (mijlocul verii - o sarbatoare pagana), zilele sunt din ce in ce mai lungi. Fenomenul este foarte intens in nordul Suediei si din ce in mai atenuat mergand spre sudul tarii. In orice caz insa, diferentele sunt foarte mici. Ideea este ca in iunie, la miezul noptii nu e deloc intuneric, ci mai degraba un soi de amurg, cam asa:
Astfel incat zilele aici sunt tare luminoase pana seara tarziu. Si cum ieri plouase undeva prin apropiere, am avut parte si de curcubeu, unul foarte larg chiar, cum destul de rar se intampla. Am reusit sa ii facem si 2 fotografii, destul de bune avand in vedere ca au fost facute din coltul balconului si intr-o pozitie destul de periculoasa :D. Chestia asta mi-aduce aminte de niste prieteni, care locuiesc intr-un oras la malul marii si care stau chiar aproape de malul marii, avand - teoretic - vedere la mare. Teoretic, da. In fata lor e un alt bloc si ei, ca sa vada marea, trebuie sa stea pe balustrada balconului, agatati intr-un unghi periculos...si uite asa, cu ajutorul unei oglinzi, pot si ei sa admire rasaritul, uneori:)). Acum  va las sa admirati curcubeul si va urez o seara exceptionala. Pe curand.
Hi everyone!
Look at the rainbow we saw last night, around 9pm, from the balcony. Wonderful, isn'it? We managed to take 2 pictures of it and i just wanted to share the joy with you :). Until next time we...read each other, i wish you a wonderful, inspired day!