joi, iunie 10

Cum folosim/combinam produsele scrap

Salutare, prieteni!
In urma mailurilor primite de la clienti, a aparut necesitatea de a scrie putin despre modalitati de folosire si combinare a produselor scrap. Va multumesc mult pentru mailuri, apreciez foarte mult orice intrebare/sugestie.
Trecand "la treaba", astazi vom vorbi despre floricele, capse decorative, nasturasi, pietre acrilice si perle, pe de o parte, si litere/ABC-uri pe de alta parte.
Intre floricele, capse decorative, nasturasi, pietre acrilice si perle exista o legatura destul de stransa. Pentru a le integra in proiectele noastre (dau o nota atat de delicata, romantica, dulce oricarui proiect!), floricelele trebuie fixate cumva pe hartie. Bineinteles ca le putem lipi cu adeziv pe spate, dar mijlocul florii ramane gol si nu vor arata deloc bine. Insa de aceea exista elemente precum capsele decorative (brads, eyelets), nasturasii, pietrele acrilice, perlele... Toate acestea sunt create pentru a integra, printre altele, floricele in proiectele noastre. Sa vedem cateva exemple:
In acest proiect, floricelele au fost fixate cu nasturasi - arata dulce de tot, nu ;)?Literele au fost folosite pentru a da un titlu paginii de scrapbook (de regula, fiecare pagina scrapbook are cel putin un titlu) iar scrisul de mana este ceea ce se numeste "journaling"
In aceasta felicitare, floricelele au fost fixate cu eyelets:
In aceasta pagina, floricelele sunt fixate cu brads si, din nou, observam cum literele sunt folosite pentru a exprima ideea proiectului:

Cand folosim pietre acrilice si perle pentru a integra floricelele, trebuie sa folosim si o picatura de adeziv sau o pernita dublu-adeziva, pentru ca pietrele acrilice si perlele nu prea pot fi fixate altfel. Asa incat, aplicam putin adeziv/pernuta 3D (pentru a obtine si efect 3D) pe spatele florii, o lipim pe foaia de hartie iar in mijloc aplicam (tot cu adeziv) perla sau pietricica acrilica. Super-simplu, nu?
Cam atat pentru azi. Sa vedem despre ce vorbim in urmatorul articol, inca nu stiu, ramane sa decid, sau mai exact sa decideti voi ;). Astept mailuri in continuare si pana data viitoare, va urez toate cele bune, dragii mei! O zi excelenta. Maine e vineri si weekend-ul e extrem de aproape ;). So...cheer up (in case you're down)!