luni, iunie 7

Prima Intalnire de Scrapbooking din Romania

Salutare, scrapperi si curiosi!
In urma rezultatului sondajului referitor la perioada de desfasurare a Primei Intalniri de Scrapbooking (vezi rezultatul in coloana din stanga a paginii) si a mailurilor primite, am decis sa organizam acest eveniment sambata 24 iulie 2010. Intalnirea se va desfasura la Craiova si, incepand de la ora 11.00 am, vom crea in stil scrapbooking pana ne obosesc degetelele, vorba celor de la revista Atelierul ;). Locatia de desfasurare este in Gradinita BUTTERFLY (vis-à-vis de Casa Studentilor) din Craiova.
Oferta speciala: cine comanda produse din shop pana la 20 iunie 2010, beneficiaza de transport gratuit
Surpriza: fiecare participant va primi un cadou-surpriza, la finalul intalnirii

Multi dintre voi stiu deja despre intalnirile de acest gen: se numesc "scrapbook crops" si toata lumea care vine la o astfel de intalnire creaza in stil scrapbooking. Participantii vin "dotati" cu materialele de lucru de care au nevoie, si nu numai, si creaza pana nu mai pot. La fel vom face si noi. Incepem timid, dar incepem :).
Daca nu aveti tot ceea ce va trebuie, puteti da o tura prin magazinul Scrapbook Emporio, si daca gasiti ceva ce va place sau de care aveti nevoie si comandati pana la 20 iunie 2010, veti beneficia de gratuitate la taxele postale. In plus, toata lumea va primi un cadou-surpriza la finalul intalnirii. Produsele comandate pana pe 20 iunie vor fi livrate la intalnire (sau inainte, pentru participantii din Craiova) iar taxele postale vor fi rambursate de Scrapbook Emporio.
Sursa de inspiratie deja stiti unde gasiti. Chiar blogul SE are propria sa Galerie cu Inspiratie, und veti gasi o sursa inepuizabila de proiecte din care sa va inspirati.
Ca la orice intalnire de scrapbooking, vom prezenta produse si tehnici de baza, precum si cateva de ultima ora, cu implicarea directa a publicului ;). Printre altele, vom lucra cu stampile si vom utiliza tehnica distress.
Dupa cum stiti, asccesul la intalnire este liber. Oricine e interesat sa participe e rugat sa scrie la adresa info@scrapbookemporio.com.
Daca vreti sa beneficiati de gratuitate la taxele postale, nu uitati sa comandati pana la 20 iunie 2010.
In rest, sa avem o zi si o saptamana excelente!