SUEDIA are nevoie de medici!

SUEDIA are nevoie de medici!
SUEDIA are nevoie de medici! Vino la singurul curs din Craiova asistat de un suedez nativ (40 lei/ora)! CLICK pe imagine pentru detalii!

14 July 2010

Cum se folosesc capsele decorative?

Salutare, oameni buni!
Avand in vedere zecile de mailuri primite de la voi, am placerea sa public un mic tutorial foto, pentru a prezenta modul in care se folosesc capsele decorative. Astazi vom vorbi despre brads. Curand si despre eyelets.
Ca idee de baza, e bine de stiut ca aceste capse decorative se folosesc pentru integrarea elementelor decorative (flori, forme decupate, panglici etc.) într-un proiect, care poate fi orice: de la felicitare, la pagina scrapbook, podoabe pentru pomul de iarnă sau cutie de bijuterii.
Capsele decorative sunt intotdeauna metalice. Brads-urile arata fie ca niste nasturi, fie au diverse forme: flori, stelute, inimioare, braduleti, fulgi de nea etc. Iar pe spate au 2 picioruse din metal moale.
Brads in forma de nasturi/butoni:
De aceea, este necesar ca, pentru a le monta, sa perforam inainte (cu un cutter) materialul pe care urmeaza sa fie montate: hartie, de obicei, dar poate fi si piele, material textil precum blugii sau un sacou etc. Iar dupa ce am trecut piciorusele capsei prin materialul respectiv va arata cam asa: 
In faza asta, capsa nu este inca fixata. Pentru a o fixa, nu mai trebuie decat sa separam piciorusele si sa le presam pe spate, cam asa:
Cam asta a fost micul tutorial referitor la capsele decorative numite "brads". Sper sa fie pe intelesul tuturor si sa va ajute in proiectele voastre scrap.
Va multumesc ca mi-ati atras atentia si astept mailurile voastre in cazul in care mai apar intrebari. Sa aveti inspiratie maxima si spor in tot ce faceti! Pe curand!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

background