Ce faceti de Halloween ;)? / Halloween is here ;)

Salutare tuturor!
Sper ca sunteti toti bine, sanatosi. Same here ;).
De cativa ani, Halloween-ul a devenit pentru noi o ocazie de petrecere, iar de anul asta Halloween-ul este o ocazie perfecta pentru a crea ceva sweet&scarry ;). Anul asta avem si petrecere de Halloween si am facut niste felicitari pentru invitati. Sper sa va placa, pentru mine a fost o adevarata incantare sa "lucrez" la ele.
Cu prima - a carei tehnica am invatat-o la Targul de Scrapbooking din weekend-ul trecut - am participat si la provocarea lansata de revista ONARTe, cu tema "O zi perfecta". Pentru mine, orice zi in care creez este perfecta. Pentru a crea ceva ai nevoie de o anumita dispozitie, o dispozitie pe care nu o ai in fiecare zi. Prin urmare acele zile in care ai starea necesara pentru a crea sunt perfecte. Pentru mine, cel putin :).
Felicitarea 1, pentru Anders, Kajsa &Co:
In interior:
Si din profil, ca sa va dati seama cum arata de fapt ;):
Felicitarea 2, pentru Klasse:
Si in interior:
Sper ca v-au incantat privirile si v.au dat idei, o sa revin cat de curand pot cu un tutorial pentru felicitarea asta, e f. simplu de realizat si nu necesita decat o coala de carton de 30 x 30 cm si o coala de hartie imprimata de aceleasi dimensiuni ;). Pana atunci, weekend placut, party-party de Halloween si...fiti cuminti, daca vreti sa primiti bomboane  ;). Va pup!

Hello dear bloggers,
Hope you are all well and fine and looking forward to the Halloween, maybe there is a party also and some tricks&treats ;). There is a party here and here is what i created for the guests. Hope you like them and got some cool ideas. I will be back with a tutorial for the technique for this card, is very simple really. Until then, have a great weekend ;)! Kisses,