16 January 2012

In spatele cortinei...

'Neata, dragilor!
Sper ca ati avut un weekend frumos cu vreme placuta si evenimente agreabile.
Weekend-ul meu a inceput de joi, cand am luat o binevenita pauza de la tradus  si am inceput pregatirile pentru ziua sotului meu care vineri a implinit 40 de anisori ;). Astfel, acest weekend a durat pana sambata seara. Duminica e de revenire :)). A fost un weekend tare placut pe care l-am petrecut alaturi de persoane dragi si asta e tot ce-a contat.
Klasse, prietenul nostru drag, care acum 2 ani s-a mutat din Växjö, orasul in care locuia si lucreaza, in Hovmantorp (un orasel in care mai nimic nu se intampla) s-a mutat inapoi in Växjö de la 1 ianuarie. Saracutul de el, timp de 2 ani a facut naveta (25 km) de la serviciu si inapoi, mai mult de dragul schimbarii si pentru a fi alaturi de prieteni. Se saturase de apartamentul in care locuia de 10 ani si voia o schimbare. Si a ales sa se mute aproape de noi - emotionant. Aproape, adica in acelasi bloc, la 1 scara distanta. Au fost 2 ani super si o sa ne fie dor de el. Mutarea lui inapoi e perfect sincronizata avand in vedere ca si noi o sa revenim in Romania in curand. El ar fi ramas singur aici, iar noi ne-am fi simtit cam prost din acest motiv. Asa ca ma bucur extrem de mult pentru el. Ieri am vazut si aparatamentul lui cel nou, care e super, si m-am bucurat si mai mult - printre altele pentru ca pe usa agatase semnul pe care l-am facut pentru el de Halloween:). M-am simtit asa de bine ;)):
Insa a fost si un weekend activ, in care s-au derulat activitati organizatorice, de impachetat si mutat, de gandit pe termen mediu, planificat si creat. A fost, pe scurt, un weekend full. Asa cum imi place mie. In caz ca nu v-ati "prins" pana acum, pe mine inactivitatea "ma omoara" :P. Iar ca sa combin utilul cu placutul, prefer sa ma implic in activitati care-mi si plac :P.
Planurile pe termen mediu se refera, bineinteles, la magazin si mai precis la lansare. Stim cu totii ca planificarea e cea mai importanta parte a unui proiect si ca, de obicei, ia timp. Asa ca aproape niciodata nu e prea devreme ca sa incepi.
So, what's brewing now?! Asa cum mentionam in postul anterior, pentru a sarbatori re-lansarea vom organiza concursuri si loterii cu premii, pe de o parte, si promotii pe de alta parte.
Deci...cam asta se intampla...
Cam asta e tot momentan. Pana la articolul urmator va urez sa aveti o perioada excelenta, asa cum v-o doriti :)!


Recent

recentposts

About Us

DeepBlog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Random

randomposts