21 February 2012

Doar 21 de zile :)!!!

EDIT: Mai sunt doar 21 zile pana pe 14 MARTIE, cand va fi lansarea oficiala a magazinului HAPPY SCRAPPY. Ya-hoo ;)!
Buna dimineata, lume ;)!

Si, inca o data, LA MULTI ANI tuturor! Sper ca ati avut o vacanta linistita, confortabila si calduroasa alaturi de cei dragi voua, v-ati reincarcat bateriile si ca sunteti gata pentru noul an :).
Noi aici am avut sarbatori linistite, alaturi de o parte din familie, eu am racit imediat după Anul Nou si traduc non-stop inca de pe 2 ianuarie!!! Deci cel putin din pct. asta de vedere a inceput bine anul :)).
In afara de lucru, se intampla chestii destul de importante pe aici. Iar acum va voi dezvalui ceva ce va priveste DIRECT ;). Planuisem sa va spun asta cam peste o luna, dar nu mai am rabdare, asa ca intelegeti cat sunt de...excited;).

Magazinul Happy Scrappy este, dupa cum stiti, deschis doar in Suedia momentan. Insa....drrrummm, drrrummmm, drrrrrummm, drrrummmm......de pe 14 MARTIE HAPPY SCRAPPY revine in Romania. Cu totul! Adica expedierile se vor face din Romania, nu din Suedia!!! Ya-hooo!!!
Este un eveniment foarte important pentru mine, pentru ca scrapbooking-ul este hobby-ul meu si imi face viata mai frumoasa. Si din acest motiv vreau sa il impartasesc si cu voi. Pentru ca scrapbooking-ul este hrana pentru suflet :).

Magazinul este in curs de aprovizionare acum si:

 -  va fi tot online, ca si pana acum
 - preturile sunt in Euro si transformate in Ron 
 - plata prin PayPal (deocamdata cel putin)
 - FARA valoare minima
 - taxele postale sunt de doar 4 euro
 - livrarile se fac prin Posta Romana
 - livrarile pot fi si gratuite cand se fac personal (in Craiova si Slatina)  
- la cumparaturi de (peste) 300 RON taxele postale sunt ZERO
 - vom organiza cursuri si ateliere de creatie


La relasare vom avea promotii, concursuri si loterii cu premii etc.


Asa ca tineti aproape - aici sau pe pagina Facebook - pentru a va asigura sansa la surprize, bonusuri si castiguri.


Deci cam astea sunt vestile de pe meleaguri suedeze catre cele romanesti - bune pentru toata lumea, cred ;). Vorbind de vesti bune, am avut surpriza placuta sa constat ca, de cand Scrapbook Emporio a dat tonul in 2010, s-au deschis magazine noi cu produse scrapbooking - un pas inainte pentru piata romaneasca ;).

Acum cred ca ati inteles si de ce nu ati vazut prea multe creatii noi in ultima vreme. Pe langa faptul ca am mult de lucru, am inceput sa impachetez deja atat produsele pentru magazin cat si pe cele personale, si sunt putin defavorizata din pct. asta de vedere.
Acum intru iar cu nasul in traduceri si va urez tuturor o zi si o saptamana superbe!!!

Recent

recentposts

About Us

DeepBlog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Random

randomposts