Noi vesti de la Happy Scrappy ;)

Dragii mei,


LATER EDIT: Azi-dimineata, la 8.30 ora Romaniei, produsele au ajuns la destinatie. Ya-hoo ;)!!! Acum mai trebuie sa ajung si eu :P!

Buna dimineata si sa avem toti o duminica superba!
Happy Scrappy are vesti pentru voi si, cum v-am promis ca va tin la curent, va spun ca azi-noapte la 23.30 ora locala (00.30 in Romania), nici mai mult nici mai putin de 110 kilograme de super-produse scrapbooking - asta inseamna 5 cutii intesate cu produse, dintre care cea mai usoara a avut 15 kg., iar cea mai grea 30 - au luat drumul Romaniei. Luni dimineata ajung in tara. Ya-hoo!!!
Scuzati calitatea pozei, insa nu va spun prin ce am trecut - bine, hai ca va spun :)). Telefoanele meu si al sotului meu au cedat ambele in acelasi timp. Nu le mai puteam porni. Ambele Sony Ericsson, al sotului meu avea 5 ani, al meu 2,5 ani. Care credeti ca merge in continuare? Al sotului, bineinteles :D. Pe al meu pur si simplu nu l-am mai putut porni. Si cum el e specialist in calculatoare si IT si ii place sa mestereasca si sa repare chestii, i-am zis sa "intre-n el" sa vada ce are. Pai ne-am dat seama destul de rpd ca e ireparabila paguba: cablul care conecta tastatura cu placa-mama era fisurat. Asa ca...on my way to an Android now :P. Ce voiam sa spun e ca poza a fost facuta cu telefonul sotului meu, care nu a avut niciodata o camera performanta. Dar va da o idee, sper :P. 
Ok, dragii mei. Duminica placuta in continuare si o saptamana usoara de maine!!!