Tombola cu premii Happy Scrappy

Buna dimineata, dragilor!

Pe langa prima saptamana cu promotii de 20% la diverse produse, HAPPY SCRAPPY organizeaza acum si o tombola cu premii.
Tombola incepe de azi 21 martie si va dura pana pe 18 aprilie. Cu alte cuvinte, aveti o luna in care sa faceti o comanda de NUMAI 100 RON si aveti sansa la castig asigurata ;). Mai exact:

Cumpara produse in valoare de minim 100 RON si ai sansa sa castigi 10% din valoarea TUTUROR comenzilor valide primite in perioada 21 martie-18 aprilie 2012. Pe 19 aprilie 2012 toate comenzile intra in tombola in urma careia va fi stabilit castigatorul - prin intermediul random.org. In aceeasi zi, la ora 18.00 va fi anuntat si fericitul castigator.

Cu alte cuvinte, daca totalul comenzilor valide va fi de 5000 RON, premiul tau va fi de 500 RON in produse scrapbooking. Tentant, stiu ;)!

OBS: Fiecare comanda trebuie sa valoreze minim 100 RON pentru a fi considerata valida!

Si pentru ca obiectivul este de a aduce bucurie in viata celor pasionati de frumos, HAPPY SCRAPPY va ofera sanse multiple de castig. Astfel:

Cu exceptia comenzilor de/peste 300 RON, in valoarea comenzii şi a premiului nu sunt incluse taxele postale.

In plus fata de asta, daca incepeti chiar de azi sa va asigurati sansa la castig, veti beneficia si de reducerea de aproape 50% la trimmer-ul de hartie, care doar pana duminica va costa NUMAI 45 RON.

Happy Scrappy va ureaza mult noroc si distractie placuta :)!