Incep atelierele de scrapbooking & PROMOTII ;)!!!Duminică 22 aprilie, între orele 14.00 şi 18.00, se va desfăşura la Casa Universitarilor din Craiova primul atelier de scrapbooking Happy Scrappy. Împreună, vom învăţa treptat să creăm cele mai originale şi frumoase felicitări, decoraţiuni şi albume scrapbook.


Perioada de desfăşurare: 22.04.2012, între 14.00 şi 18.00 - 4 ore pline de distracţie şi creativitate

Taxa de participare: 50 ron care includ un kit adaptat temei abordate. Plata se face la faţa locului. In plus, exista si o dotare standard care include:


  - covoras de taiere si decupare 
- trimmer de 31 cm cu 1 lama inclusa
 - diverse tipuri de perforatoare decorative 

Rezervarea locului se face pana JOI 19.04.2012, prin email - contact@happyscrappy.shopmania.biz - sau la numărul 0770/563698

Important: Dacă aveţi, luaţi la voi un creion, foarfecil si rigla.
Celelalte instrumente de baza in scrapbooking sunt disponibile spre vanzare online si la fata locului:

adezivi
 - si altele

Veti participa la un curs propriu zis în cadrul căruia veti invăţa o tehnică anume - pornind de la simplu spre complicat, cum e şi cazul ;) - şi fiecare participant va crea ceva pe baza acestei tehnici, creaţie pe care o va lua, bineînţeles, acasă. E de la sine inteles ca la fiecare curs vom invata o noua tehnica si vom crea mereu ceva nou.

În afară de asta, ştiind că acest hobby încurajează foarte mult socializarea şi  că e mult mai plăcut să te distrezi alături de persoane pasionate de aceleaşi lucruri ca tine, v-am pregătit câteva oferte de nerefuzat:

** Vino cu 3 prietene si veti plati fiecare cu 5 RON mai putin **
** Vino cu 5 prietene si veti plati fiecare cu 10 RON mai putin **
** Plateste integral pentru 4 cursuri si al 5-lea este GRATIS **
** Vino la 5 cursuri pentru a putea participa la un concurs cu premii **

Vă aşteptăm cu drag într-o atmosferă relaxantă şi distractivă.