PROMOTII - 24 produse la preturi irezistibile!!!

LATER EDIT: 

Dragii nostri, 
Dupa cum stiti deja, HAPPY SCRAPPY se bucura cand aduce bucurie celorlalti. Astfel, coltul de REDUCERI al magazinului este din ce in ce mai plin pentru voi - acum contine 24 produse la preturi incredibile. Iata ultimele 2 produse adaugate:


Perforatorul decorativ Fluture cu un decupaj de 2,5 cm - costa NUMAI ~36 lei:

Perforatorul decorativ de margini Scroll&Hearts - acum NUMAI ~67 lei:


Vizitati si PROFITATI! Happy scrappin´ ;)!


Dragii nostri,

Speram ca aceia dintre voi care s-au intors deja din concediu v-ati distrat la maxim si v-ati intors cu forte proaspete, multe fotografii si idei de scrapbooking :).
Special pentru voi, si nu numai, HAPPY SCRAPPY a dublat numarul produselor aflate la PROMOTIE, iar preturile, va garantam, sunt de-a dreptul irezistibile. Iata care sunt cele 12 produse recent adaugate:

1. Albumul Vintage, redus cu 33%, costa acum NUMAI 56,06 LEI:
2. Perforator de colturi cu model - NUMAI 53,82 lei:


3. Perforator de rotunjire colturi - NUMAI 53,82 lei:


4. Covoras de taiere A3 - redus cu 18% - NUMAI 60,09 lei:


5. 400 de pernute dublu-adezive - NUMAI 54,04 lei:


6.  Markere non-toxice- reduse cu 21% - NUMAI 23,99 lei/set:
In  plus fata de acestea, la promotie veti mai gasi inca 6 articole care au preturi extrem de avantajoase: trimmer pentru hartie cu 1 lama inclusa, de 31 cm, kituri scrapbooking cu hartie imprimata, capse-pioneza asortate si cartonase chipboard, perforator decorativ de margini, kituri scrapbooking si felicitari, cu sau fara album.

Si acum, dragii nostri, tot ce aveti de facut e sa cititi si postul urmator care va prezinta inca 10 produse la promotie: capsele eyelets si sa...