luni, martie 9

12.03.2015 - Album Foto Rapid

Dragi prieteni,

Daca tot am ajuns sa postez, din nou, cate 2 articole pe saptamana, cum faceam in vremurile bune (cand am lansat blogul ;)), am zis ca poate n-ar fi rau sa va informez si pe blog despre tema fiecarui atelier "Happy Scrappy" desfasurat la Casa de Cultura "Traian Demetrescu". Asa, pas cu pas, cate unul pe saptamana, dar cu ceva mai multe detalii decat as da pe FB, pt. ca, deh, FB e FB, iar blogul e blog :).

Astfel, joi, 12 martie, ne (re)vedem de la orele 17.00 pentru a invata impreuna cum sa cream un album personalizat pentru 12 fotografii. Este un album in care, la final, veti putea include 12 fotografii de 10x15, sinteza foto a unui an intreg, cate 1 fotografie pe luna :). Tema mini-albumului va fi la libera voastra alegere, astfel ca veti putea include orice tip de fotografii: de nunta, botez, scoala, familie, calatorie etc.
Atelierul se va desfasura in 2 etape: joi vom crea si, in limita timpului disponibil, vom termina baza. Iar peste 3 saptamani vom include fotografiile si decora, daca e cazul, copertile.

Inscrierile se fac pana joi la orele 12.00 la adresa info@mvcreative.eu sau la numerele de tel. 0351/413369 si 0754-489046.

Un aspect important de retinut este ca la finalul acestei serii, pe 4 iunie, va avea loc un concurs cu premii in produse scrapbooking (perforatoare decorative, albume, hartii imprimate etc.). La acest concurs pot participa cei care au fost prezenti la minim 7 ateliere. Premiile vor fi decernate pe 11 iunie ;).

Vorbind despre detalii, desi am mai spus asta pe FB, aici pot sa detaliez: Casa de Cultura "Traian Demetrescu" este singura institutie de cultura din tara care ofera ateliere de scrapbooking. Apoi, pretul este foarte redus, avand in vedere ca suma de 15 lei se imparte la 2, pentru ca la atelier piticii vin cu mamicile, iar ei creaza mereu impreuna :). Asa ca e pacat sa nu profitati de o oferta unica!

Va asteptam cu drag in fiecare joi :)!