sâmbătă, februarie 13

TNC Craiova ne aduce MIXA(r)TE in stil Guerilla

Da, dragii nostri,
Anul a inceput in forta pentru noi. Cu nu mai mult de o saptamana in urma am organizat prima reuniune extinsa a MGA in cadrul careia creatiile au circulat in jurul mesei, pe la toti participantii si unde fiecare a avut ocazia sa realizeze o creatie proprie. S-au strans vreo 10 persoane talentate si pasionate de arta, care au creat timp de 3 ore, iar la final au facut schimb de creatii.
Acum, la doar o saptamana dupa, gratie doamnei Marina Andronache, seful biroului de Marketing al Teatrului National "Marin Sorescu", am fost invitati sa ne expunem creatiile in cadrul "MIXA(r)TE"cel mai nou proiect al Teatrului, care aduce în faţa spectatorilor teatrul, muzica şi artele plastice.
De data aceasta, doar 3 din membrii MGA si-au putut expune lucrarile, insa suntem convinsi ca data viitoare toti 4 vom crea o expozitie cu atat mai valoroasa cu cat aceasta va cuprinde si componenta de fotografie, pasiunea lui Yuki, cea de-a 4-a membra fondatoare MGA.
MGA (Miscarea Guerilla Art) a fost ideea sotului meu, Magnus. Am lansat-o in vara lui 2015, primii sai membrii am fost noi, bineinteles, iar ulterior, destul de repede, ne-am extins cu inca 2 (fondatori). Povestea din spatele fiecarui membru in parte, dar si a noastra, ca ansamblu, este foarte frumoasa, cu toatea astea n-o sa va "plictisesc" cu ea acum :).
Insa o sa va spun ideea care ne sta la baza: suntem o mişcare artistică fluentă ce se infiltrează printre locuitorii oraşului. Scopul nostru este simplu: de a crea şi a-i privi pe ceilalţi cum creează. Ne întâlnim în baruri, restaurante, cafenele pentru a împărtăşi idei. Suntem o mică expoziţie de artă în mişcare, nefiind constrânşi de nimic şi fiind deschişi tuturor.
Daca esti in Craiova si mergi maine la spectacolul Exploziv cu trupa Casual Band (cafe-concert, jazz), sa ai o seara superba!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu