marți, septembrie 20

Esti cadru medical? SUEDIA are nevoie de tine! - UPDATEUPDATE: Ceea ce poate ca nu stiai sunt salariile acordate medicilor, care pornesc de la 3000 de euro si la care se adauga 30-100% pentru weekend-uri si garzi.
Actualizarea insa se refera la perioada de valabilitate prelungita a ofertei. Astfel, cei care incep cursurile de azi, 3 august, si le termina pana la cel tarziu 31 octombrie beneficiaza de 2 respectiv 5 sedinte GRATUITE!!! Astfel, daca


1. vii la 15 sedinte (si le termini pana pe 30 septembrie), ai 2 sedinte GRATUITE (total de plata 1040 lei), iar daca 

2. vii la 30 sedinte (si le termini pana pe 31 octombrie), ai 5 sedinte GRATUITE (total de plata 2000 lei)


Ramane valabila oferta pentru tine si prietenii tai: daca vii cu un prieten - care ramane cu tine minim 15 sedinte - ai inca o sedinta GRATUITA/prieten

Plata se face integral in avans! Oferta este valabila doar pentru cursurile care se termina cel tarziu la 30.09.2016 respectiv 31.10.2016.


Detalii si inscrieri: 0754-48 90 46, green1977@gmail, info@mvcreative.eu


********************************************

Nu e o noutate ca doctorii si cadrele medicale sunt la mare cautare in Suedia. Indiferent ca esti anestezist sau doctor in micro-chirurgie, daca esti bun Suedia are nevoie de tine! Tot ce trebuie sa mai faci tu este sa inveti suedeza (foarte asemanatoare cu engleza, pe care probabil ca o stii deja destul de bine)!
Nu esti cadru medical dar vrei sa inveti o limba tot mai cautata? Incepe sa inveti suedeza, care iti ofera unicul avantajul de a putea lucra si in Danemarca sau Norvegia, pentru ca e suficient sa stii suedeza ca sa lucrezi in oricare din aceste 3 state ;). Profita de aceasta sansa, care iti e acum la indemana!

In Craiova exista un curs de SUEDEZA - singurul, de altfel - asistat de un suedez NATIV!!!

Comparativ cu un curs intensiv, noi:

1. iti corectam temele, pentru ca tu sa nu inaintezi facand greseli
2. iti dam teste intermediare, la fiecare 3 capitole, pentru a monitoriza indeaproape progresul
3. iti punem la dispozitie 2-3 manuale de ultima ora, dupa care invata toti emigrantii stabiliti in Suedia (pentru fiecare lectie iti punem la dispozitie fisiere audio, pentru ca tu sa te familiarizezi cu pronuntia)
4. iti oferim sansa de a dialoga 15 minute cu un suedez nativ, pe temele abordate in fiecare capitol, pentru a-ti perfectiona PRONUNTIA (atat de diferita fata de limba romana)
5. iti oferim totul la un pret imbatabil - 80 lei/sedinta!!!

Vara aceasta avem o oferta super-speciala pentru tine: incepe sa inveti suedeza de azi si pana pe 31 august ai intre 2 si 5 sedinte GRATUITE!!! Astfel, daca 
1. vii la 15 sedinte, ai 2 sedinte GRATUITE, iar daca 
2. vii la 30 sedinte, ai 5 sedinte GRATUITE ;)Oferta veriiIn plus, daca vii cu un prieten - care ramane cu tine minim 15 sedinte - ai inca o sedinta GRATUITA/prieten

Plata se face integral in avans! Oferta este valabila doar pentru cursurile care se termina cel tarziu la 31.08.2016.

Detalii si inscrieri: green1977@gmail, info@mvcreative.eu sau la 0756 013774

Te asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu