sâmbătă, ianuarie 6

2018 incepe cu calendare handmade

Dap, joia viitoare ne-am pus de acord sa organizam prima Intalnire ReCreativa din 2018. Si ce s-ar potrivi mai bine, avand in vedere ca tocmai ce am trecut intr-un nou an? Un calendar, nu ;)?
Credit: google images
Am gasit deja niste template-uri tare frumoase. Eu sunt innebunita dupa calendarele cu flori, dar am deja unul. Bine, am 2, unul si cu cityscapes. Asa ca acesta handmade va fi cu animalute. Si spre norocul meu include si un raton, unul din animalutele mele preferate. Si imi place la nebunie faptul ca sunt in acuarela.
Pentru cei care nu stiti principiul acestor intalniri, iata despre ce e vorba: sunt invitati prietenii nostri de pe FB pasionati de scrapbooking/handmade si care au chef de petrecut cateva ore intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, odata la 2 saptamani. Noi NU lansam invitatii, ci doar le acceptam: persoanele cu adevarat interesate si pasionate de scrapbooking/handmade se anunta OBLIGATORIU cu un comentariu pe pagina evenimentului (puteti da GOING la eveniment numai dupa ce am confirmat ca sunt locuri libere) si, daca mai avem locuri la intalnirea respectiva, sunt bineveniti.
Noi suntem mai mult decat bucurosi sa oferim 100% GRATUIT: locatia noastra, hartie imprimata si alte instrumente specifice, plus un pahar de vin/o cana de ciocolata calda. Daca vreti sa rontaiti ceva, puteti aduce.
Nu uitati sa aduceti: carton + banda dublu-adeziva + foarfeca si obligatoriu buna dispozitie ;).
Cam asta ar fi tot pentru moment. Cand am ceva nou sa va arat/spun, revin, nicio grija ;). 
Pana atunci, weekend placut si insorit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu