miercuri, ianuarie 10

Curatenie blogosferica de...inceput de an

Pai da, ma mandream ca ajunsesem la 515 articole, desi in sinea mea stiam bine ca destule trebuiau sterse: erau mai mult decat suficiente articole de pe vremea cand aveam magazinul Happy Scrappy, in care faceam reclama la produse, diverse promotii etc. Atat din perioada cand activam din Suedia, cat si de aici, bineinteles. Din februarie 2010 va dati seama ca au avut cand sa se adune 500 de articole. Asa ca aseara scapam de articolele care nu mai erau relevante sau de actualitate. Adica de vreo 220 din ele.
In social media am dezactivat grupul "Pasionati de scrapbooking". De data asta din motive de lipsa de timp/eficienta. Stiti cum e: de la o varsta iti dai seama ca nu iti trebuie toate...accesoriile ;). Pentru mine chiar e suficient faptul ca fanii ma urmaresc pe MixedMediaVero, pagina FB dedicata. Acolo voi publica tot ce postez pe blog, tot ce se intampla la evenimente, ateliere etc. A-propos, maine e prima Intalnire ReCreativa din 2018 si vom crea calendare handmade. Avem niste pagini de calendar superbe, in acuarela. Mai multe nu va spun, ci va arat vineri ;). 
Ah, si daca nu ati vazut deja, am actualizat pagina si contine tot: si creatiile scrapbooking, si pe cele de mixed media (panze si tablouri inramate). In caz ca ati uitat:
Scrapbooking - albumul de calatorie "Roma":

Mixedmedia pe panza:

Mixedmedia inramat:
Well, cam asta e momentan. Revin poimaine cu poze de la atelierul de maine. Pana vineri, toate bune!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu