vineri, ianuarie 12

Primele calendare handmade din 2018...si o pictura "dedicata" FB ;)

...nu si singurele, cred eu. S-ar putea sa fie o a doua parte a acestei Intalniri, pentru ca Xaara si Yuki au avut un necaz in familie, si nu au mai putut participa. Iar lor chiar le plac calendarele, asa ca s-ar putea sa nu rateze ocazia, dar mai vedem.
La Intalnirea ReCreativa de ieri am fost eu si Livia, ea venind pentru prima data la atelierele noastre. Livia a fost una din cele mai entuziasmate participante la Colour&Insanity, expozitia noastra din septembrie 2017, asa ca o stiam, normal :). Ea e eleva in clasa a XII-a si e o bomba de energie: pe langa invatat e implicata si intr-o multime de activitati de voluntariat. Nu stim cum se descurca cu timpul, dar iata ca se poate :).
Am reusit sa confectionam fiecare cate un calendar. Livia l-a ales pe cel cu flori, iar eu pe cel cu animalute, amandoua realizate in acuarela. De decorat insa nu am terminat. Am fost amandoua foarte multumite de rezultat:

 Neavand timp sa decoram fiecare pagina in parte, Livia a decis sa faca o coperta pentru calendar:Magnus a fost foarte amabil si nu ne-a lasat sa cream singure. Asa ca a pictat o panza "dedicata" FB, denumita "Flagelare pentru Facebook" :). Imi plac foarte mult si ideea si creatia:
Speram ca si voua va plac creatiile noastre.
Pana data viitoare, va uram weekend placut!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu