vineri, martie 30

Fotoreportaj de la atelierele ARCOM

Ieri a fost o zi plina, dovada ca am dormit tun azi-noapte. Dimineata am fost la Universitate, unde a avut loc un seminar pe tema "Diversitate culturala si toleranta fata de minoritati", unde Magnus a facut o scurta prezentare a Suediei pe aceasta tema. 
Iar dupa-masa a avut loc cel de-al doilea atelier ARCOM (Atelier ReCreativ pentru Oameni Mari) la 12Doispe ;). Grupul a fost diferit fata de data trecuta - cred ca mereu va fi asa, si asta e bine - si am creat felicitari de Paste, vintage si moderne, dupa o schita data. Colectiile de hartie imprimata si schita dupa care am creat sunt disponibile aici.
A fost tare frumos, cum e de obicei la astfel de ateliere, copiii sunt cei mai incantati, dar credeti-ma cand va spun ca de multe ori nici adultilor nu le vine sa creada ca ei au realizat creatii atat de frumoase. Senzatia e aproape eliberatoare, ceva de genul "Acum stiu ca si eu POT", ceea ce inseamna foarte mult pentru oricine :). Si stati putin pana data viitoare cand o sa facem pagini de album de inramat ;).
Ok, revenind la atelierul de ieri, 3 au preferat vintage, si 1 modern. Ia sa vedem ce frumuseti a creat fiecare. Restul fotografiilor le gasiti aici ;).

Toata lumea

Felicitarea Anei

Felicitarea Monicai

Felicitarea Nadiei

Felicitarea Ramonei si Robertei

Sper ca v-au placut. Pana data viitoare, weekend placut tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu