miercuri, octombrie 17

Atelierele ocazionale "Scrap up your life"

Dragii nostri,

Toamna asta este plina de vesti, blogosferic cel putin ;). Astfel, o alta noutate este ca, de acum incolo, vom organiza ateliere scrapbooking numai ocazional: de Craciun, Ziua Indragostitilor, 1&8 Martie, de Paste, Halloween, Mos Nicolae etc.
Atelierele vor fi destinate in principal parintilor  cu copii, varsta minima fiind de 7 ani. La cerere, vom organiza si ateliere pentru adulti.


De acum incolo, nu mai aduceti nimic la atelier, pentru ca veti primi TOATE materialele necesare: de la carton, hartie imprimata si abtibilduri asortate, pana la banda dublu-adeziva si pernute 3D, foarfeca si decoratiuni 3D. In pretul de 50 de lei intra toate materialele + 1 cafea si 1 apa plata. Singura voastra "sarcina" va fi sa va alegeti colectia cu care veti crea - lasati mesaj pe pagina evenimentului - si sa veniti cu o poza personala pe tema respectiva ;). Paginile de album vor putea fi inramate acasa, transformandu-se astfel in tablouri ;).
In afara de pagini de album, putem crea felicitari cu cele mai originale formate si albume "magice": din acelea care inchise incap in palma, iar deschise abia au loc pe masa :).

Plata se face AICI, prin transfer bancar pana in vinerea dinaintea evenimentului!

Urmatorul atelier este pe 4 noiembrie, cand vom celebra Halloween-ul creand pagini de album cu poze de la cea mai fabuloasa petrecere de Halloween de pana acum ;).
Exemple de creatii realizate cu colectille disponibile

Veti avea de ales din aceste 4 colectii: 2 pentru adulti (cele 2 de jos), 2 pentru copii (cele de sus).

Eu nu pot sa ma laud ca am fost la vreo petrecere de Halloween, desi imi doresc tare mult, dar mereu apare cate ceva care sa ma impiedice. Imi doresc foarte tare sa confectionez un album exclusiv de Halloween...probabil ca dupa aceea va TREBUI neaparat sa ajung/organizez o petrecere de Halloween, ca sa am ce poze sa pun in album :P.
Pana pe 4 noiembrie, sa avem o toamna calduroasa, colorata si inspirata!