miercuri, octombrie 3

Scrapbook de Ziua Mondiala a Educatiei

Stiu, a venit toamna si m-am trezit si eu sa mai scriu ceva pe blog :D. A fost un an foarte plin dpdv profesional - am avut mult de lucru - dar si personal, am calatorit mai mult decat de obicei: in august am fost in Suedia, iar acum urmeaza Toscana. Intre timp am creat un album cu 12 pagini "in oglinda", care va contine poze atat din Suedia cat si din Italia. O sa creez o postare separata cu acest album, la intoarcere, bineinteles ;).
Cu o zi inainte de a pleca in urmatoarea noastra calatorie este Ziua Mondiala a Educatiei. Si, fara sa intru prea mult in detalii, o sa va spun ca invatatoarea a 31 de elevi de clasa a II-a din Buzesti a avut ideea de a le oferi copiilor un ALTFEL de activitate la clasa. Asa ca eu am pus la punct 3 colectii superbe si nou-noute pe aceasta tema, toate in format A4. Pentru ca fiecare copil va crea o pagina de album, pe care o va putea inrama acasa. Vor aduce cat 1 poza cu ei in cadru scolar: fie de la premiere, fie din prima zi de scoala, fie cu ghiozdanelul in spate, fie..., fie...intelegeti voi ;). Tot ce pot sa va spun e ca inclusiv parintilor li s-au parut absolut "delicioase" hartiile imprimate...asa ca cred ca vor fi incantati copiii.


Cand revenim din Toscana o sa postez poze cu atmosfera de la atelier si cu creatiile copiilor. Sper sa am timp sa fac si poze.
Pana atunci, sa avem o toamna insorita si calduroasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu