vineri, noiembrie 2

Atelier GRATUIT de Craciunit impreuna

Dragii nostri,

Intrucat de Craciun, mai mult ca oricand, sarbatorim iubirea fata de semeni, subsemnata a decis ca atelierul de Craciunit, care va avea loc duminica 16 decembrie la orele 16:00 la bar 12Doispe, sa fie GRATUIT. Astfel, fiecare participant ia cu el cateva materiale de acasa si va veni pur si simplu la atelier, fara sa fie nevoie sa plateasca ceva in plus. Iata de ce aveti nevoie:
- 3 coli A4 de carton colorat - de culori diferite
- hartie imprimata de Craciun - ideal ar fi sa fie asortata cu culorile cartonului
- banda dublu-adeziva si 3D, foarfeca, creion, rigla si
- 2-3 decoratiuni de iarna
Cu aceste materiale vom crea cele mai simpatice si originale felicitari de Craciun. Daca nu ai timp sa cauti prin oras hartie imprimata cu teme de Craciun poti cumpara de la fata locului (lasa mesaj pe pagina evenimentului). De alte materiale nu dispunem.

Mai mult de atat, vom avea si Secret Santa. Asta inseamna ca la final, cand toate creatiile sunt gata, acestea vor fi oferite persoanei careia i-ati fost Secret Santa. Si, bineinteles, la randul vostru veti primi o felicitare de la persoana care v-a fost Secret Santa.

La aceste ateliere ai ocazia de a crea impreuna cu cineva drag, de a invata ceva nou si util, de a te distra si a-ti face prieteni noi, savurand eventual un ceai de scortisoara.

Varsta minima este de 7 ani. Copiii cu varste sub 15 ani TREBUIE sa vina insotiti de un adult. 

Inscrieri pana pe 5.12.2018, la 0756/013774.

Pana atunci, ne vedem duminica la atelierul de Halloween ;). Sa avem cu totii un weekend linistit, asa cum ni-l dorim!