miercuri, ianuarie 2

Primele albume, colectii si evenimente din 2019

La multi ani, dragi prieteni!

Sper ca ati petrecut frumos alaturi de cei dragi de Revelion si ca ati trecut sanatosi si veseli in 2019!
Eu bineinteles ca nu am stare prea mult si deja ma mananca degetelele sa creez, numai ca nu mi-a iesit planul sa creez de 1 ianuarie, ca nu m-am organizat bine, se pare. M-am trezit si eu pe 31 decembrie sa ma duc sa imi imprim niste materiale in oras, si ce sa vezi, "mare" mi-a fost mirarea cand am vazut ca la xerox era inchis. Bietii oameni, alta treaba n-or fi avut decat sa lucreze in ultima zi a anului, pentru unii ca mine! Adevarul e ca m-am bucurat ca a fost inchis, ca asa am avut si eu ocazia de a petrece cu adevarat timp impreuna cu sotul meu drag, care de pe 10 decembrie a lucrat aproape non-stop.
M-am apucat de un album de baby-girl, un album cu cate o pagina pentru fiecare luna din primul anisor al ei, album ce va contine aprox. 180 poze. Minunat, nu? Cel mai mare album de pana acum, ca numar de pagini. Ca asa ca dimensiuni, am creat si albume de 30x30 cm. Asta va avea 20x20 cm, dar va avea 18 pagini in total. Ei, stiu ca nu o sa va vina sa credeti, dar am si terminat structura de baza. Sunt rapida, asa e. Cand gasesc ceva ce imi place, imi ia mie ceva timp pana ma hotarasc sa trec la treaba, dar apoi nimic nu ma mai opreste.
Dar nu despre asta voiam sa va vorbesc in prima postare de pe 2019. Ci sa va prezint cu maxima incantare primele colectii ale anului. Am facut o selectie si un colaj cu cele mai frumoase colectii de Ziua Indragostitilor, Ziua Femeii, sosirea primaverii si de Paste. Sper ca si pe voi sa va incante si mai ales sa va inspire la creat. In principiu, o sa existe un eveniment pentru fiecare din aceste ocazii majore ale acestui an - ale fiecarui an, din fericire - si o sa va puteti inscrie acolo pentru a participa la oricare si fiecare din ateliere. Care, bineinteles, vor avea loc inainte de sarbatoarea in sine, pentru ca voi sa aveti ocazia de a oferi creatia persoanei dragi. Sau s-o pastrati pentru voi ;). Iata deci cele 4 colectii (cea din dreapta-sus e singura din 2018, dar anul asta nu au scos nimic de Ziua Femeii, asa ca asta mi s-a parut exceptionala, plus ca anul trecut nu am creat cu ea, asa ca tot noua e ,)) .

Pana la urmatoarea mea postare, care probabil ca va fi despre cel mai recent album de Craciun, va doresc zile frumoase, calme si, bineinteles, creative!