Monday, June 7

Prima Intalnire de Scrapbooking din Romania

Salutare, scrapperi si curiosi!
In urma rezultatului sondajului referitor la perioada de desfasurare a Primei Intalniri de Scrapbooking (vezi rezultatul in coloana din stanga a paginii) si a mailurilor primite, am decis sa organizam acest eveniment sambata 24 iulie 2010. Intalnirea se va desfasura la Craiova si, incepand de la ora 11.00 am, vom crea in stil scrapbooking pana ne obosesc degetelele, vorba celor de la revista Atelierul ;). Locatia de desfasurare este in Gradinita BUTTERFLY (vis-à-vis de Casa Studentilor) din Craiova.
Oferta speciala: cine comanda produse din shop pana la 20 iunie 2010, beneficiaza de transport gratuit
Surpriza: fiecare participant va primi un cadou-surpriza, la finalul intalnirii

Multi dintre voi stiu deja despre intalnirile de acest gen: se numesc "scrapbook crops" si toata lumea care vine la o astfel de intalnire creaza in stil scrapbooking. Participantii vin "dotati" cu materialele de lucru de care au nevoie, si nu numai, si creaza pana nu mai pot. La fel vom face si noi. Incepem timid, dar incepem :).
Daca nu aveti tot ceea ce va trebuie, puteti da o tura prin magazinul Scrapbook Emporio, si daca gasiti ceva ce va place sau de care aveti nevoie si comandati pana la 20 iunie 2010, veti beneficia de gratuitate la taxele postale. In plus, toata lumea va primi un cadou-surpriza la finalul intalnirii. Produsele comandate pana pe 20 iunie vor fi livrate la intalnire (sau inainte, pentru participantii din Craiova) iar taxele postale vor fi rambursate de Scrapbook Emporio.
Sursa de inspiratie deja stiti unde gasiti. Chiar blogul SE are propria sa Galerie cu Inspiratie, und veti gasi o sursa inepuizabila de proiecte din care sa va inspirati.
Ca la orice intalnire de scrapbooking, vom prezenta produse si tehnici de baza, precum si cateva de ultima ora, cu implicarea directa a publicului ;). Printre altele, vom lucra cu stampile si vom utiliza tehnica distress.
Dupa cum stiti, asccesul la intalnire este liber. Oricine e interesat sa participe e rugat sa scrie la adresa info@scrapbookemporio.com.
Daca vreti sa beneficiati de gratuitate la taxele postale, nu uitati sa comandati pana la 20 iunie 2010.
In rest, sa avem o zi si o saptamana excelente!

8 comments:

 1. Super! Sper din toata inima sa pot ajunge.

  ReplyDelete
 2. Poate la urmatoarea intalnire voi putea merge si eu.Va invidiez:)
  Felicitari,faci o treaba grozava!

  ReplyDelete
 3. Miki, stiu ca esti in examene si "te iert". Sa stii ca sunt destui care vin cu copiii la intalnire, asta pentru data viitoare ;).
  Multumesc mult pentru cuvintele de apreciere!
  Multa bafta si tie si numai bine!

  ReplyDelete
 4. Ah, da, un comentariu util pentru aceia dintre voi care vor ca la intalnire sa realizeze o pagina scrapbook in adevaratul sens al cuvantului; pasii sunt urmatorii:
  1. Alegem poza/pozele pe care vrem sa le punem in valoare
  2. In functie de culoarea/culorile predominante, ne alegem hartia cu care vrem sa lucram: fie carton pentru scrapbooking, fie hartie imprimata, fie ambele
  3. Urmatoarele la rand sunt elementele decorative - capse decorative, chipboards, floricele, nasturasi, ABC-uri etc. - care se aleg tot in functie de culori: fie in contrast cu cele deja folosite, fie in aceeasi gama
  4. Sa ne asiguram ca avem instrumentele esentiale: cutter, foarfeca, rigla, adezivi si markere fara acid etc.
  5. Acum, ca ne-am asigurat strictul necesar, mai trebuie doar sa decidem asupra asezarii in pagina a elementelor.
  Mult succes, prieteni, si multumesc pentru emailuri-le de atragere a atentiei asupra acestui aspect!

  ReplyDelete
 5. adica noi doua o sa facem pagina scrapbook ;))
  made in copenhagen. ca nu degeaba unii imi spun si daneza :p

  ReplyDelete
 6. Da, Daneza mea, noi doua o sa facem pagini scrapbook made in Copenhagen, Barca si orice alte locatii iti mai doresti sa pui la album sau pe perete ;)

  ReplyDelete
 7. ma bucur ca au inceput sa se miste lucrurile si in romania

  multa inspiratie va doresc !

  ReplyDelete
 8. Vicky, multumim frumos ca ai trecut pe aici si pentru urarile de bine! Asa sa fie!

  ReplyDelete