miercuri, iulie 14

Cum se folosesc capsele decorative?

Salutare, oameni buni!
Avand in vedere zecile de mailuri primite de la voi, am placerea sa public un mic tutorial foto, pentru a prezenta modul in care se folosesc capsele decorative. Astazi vom vorbi despre brads. Curand si despre eyelets.
Ca idee de baza, e bine de stiut ca aceste capse decorative se folosesc pentru integrarea elementelor decorative (flori, forme decupate, panglici etc.) într-un proiect, care poate fi orice: de la felicitare, la pagina scrapbook, podoabe pentru pomul de iarnă sau cutie de bijuterii.
Capsele decorative sunt intotdeauna metalice. Brads-urile arata fie ca niste nasturi, fie au diverse forme: flori, stelute, inimioare, braduleti, fulgi de nea etc. Iar pe spate au 2 picioruse din metal moale.
Brads in forma de nasturi/butoni:
De aceea, este necesar ca, pentru a le monta, sa perforam inainte (cu un cutter) materialul pe care urmeaza sa fie montate: hartie, de obicei, dar poate fi si piele, material textil precum blugii sau un sacou etc. Iar dupa ce am trecut piciorusele capsei prin materialul respectiv va arata cam asa: 
In faza asta, capsa nu este inca fixata. Pentru a o fixa, nu mai trebuie decat sa separam piciorusele si sa le presam pe spate, cam asa:
Cam asta a fost micul tutorial referitor la capsele decorative numite "brads". Sper sa fie pe intelesul tuturor si sa va ajute in proiectele voastre scrap.
Va multumesc ca mi-ati atras atentia si astept mailurile voastre in cazul in care mai apar intrebari. Sa aveti inspiratie maxima si spor in tot ce faceti! Pe curand!