luni, august 23

Primul meu album scrap / My first scrap book (1)

Salutare lume!
Ce faceti, cum ati inceput saptamana? Eu una am fost foarte matinala azi. Sper ca asa voi fi toata saptamana, nu de alta dar ma simt bine cand sunt asa matinala :P.
Azi revin cu noutati referitoare la ce am mai creat recent. In tara nu am putut crea foarte mult, pentru ca nu aveam tot ce imi trebuie cu mine, inse se pare ca mi-a fost dor de creatie, pentru ca imediat ce am ajuns acasa am si inceput. Chestia e ca eram "datoare" Romaniei cu un album, pe care am sperat ca il voi putea face acolo. Deci, imediat ce am ajuns acasa m-am apucat de el. Tema albumului - primul meu album scrap, de altfel -  e calatoria la Copenhaga din vara anului 2009, impreuna cu prietena mea Dana. A carei zi de nastere e azi, a-propos ;). La multi ani si pe aceasta cale, ubita! Sa fii fericita! Asta e tot ce iti doresc ;)!
So, sambata am facut o pagina iar duminca pe a doua. Azi, daca nu am ceva mai important de facut, cred ca incep la a treia si tot asa.
Scopul meu este sa creez un album in sensul clasic al scrapbooking-ului, din materiale recuperate, sa vedem cat reusesc. So, acesta e sketch-ul de la care am pornit (albumul e de 20x20 cm):
Iar acesta e rezultatul:
In cazul in care poza nu se vede prea bine din pagina scrapbook, o expun si aici, mie imi place foarte mult poza asta:
So, cam asta e. Sa avem o saptamana frumoasa si sa ne auzim cu bine!
Ah, am uitat sa mentionez ca acest album are un frate, pe cel creat de Dana insasi. Cand primesc pozele de la ea o sa le postez aici ;). Byyyye!

Hi everyone!
How are you, hope you started a good week. I for one one have been very early today.
I have the pleasure to present you the first page from my first scrap book. The theme of the album is my trip to Copenhagen, last summer, with my friend Dana. My goal with this album is to create it as much as possible from scraps. Lets see if i manage this. Meanwhile, i hope you like the final result. Have a great week and see u soon ;).

3 comentarii:

 1. Ana Maria Patru24 august, 2010 09:47

  Anja, super pagina! Cand zici ca esti incepatoare imi dai curaj sa ma apuc si eu, dar eu totusi o sa incep cu o felicitare, ceva, nu pot sa trec direct la "adevaraciuni" :D. Sunt foarte curioasa de urmatoarele pagini. Mult spor!

  RăspundețiȘtergere
 2. Anja, salut! Imi plac mult ambele pagini. Te felicit pentru ce faci din materiale recuparate. Eu citesc, sa stii, "invat, invat si iar invat" :)). Dar mai mult ma uit la poze :)), sunt fermecata de ce se poate face. Astept cu interes celelalte pagini. Spor mare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Fetelor, va multumesc. Imaginatie sa ai, ca in scrapbooking se pot face foarte multe lucruri superbe din (aproape) nimic. Spor mare si voua!

  RăspundețiȘtergere