luni, august 30

Primul meu album scrap / My first scrap book (4)

'Neata, lume! Cum v-ati inceput saptamana? La serviciu, huh? Boring, stiu, dar sper ca articolul asta, si mai ales pozele, sa va mai coloreze putin ziua ;). Am mai creat o o pagina pentru primul meu album scrapbook. Si iarasi am pornit de la o pagina facuta din bucati de carton - vreo 10 cred:
Bun, avand in vedere ca arata asa..."carpit", am zis sa-l camuflez cumva. Cea mai buna idee a mea in acest sens a fost sa folosesc stampilele - una speciala pentru fonduri, si iata ce a iesit:
Ah, cum am obtinut fondul asta? Cu nimic mai mult decat o stampila, un tus si un bloc acrilic, pe care trebuie "montata" stampila inainte de a imprima imaginea pe hartie. Cam astea sunt instrumentele:
Sa vedem ce am facut in continuare. Avand in vedere figura mea din poza asta - nu stiu dupa ce ma uitam, zau :))! - am zis ca niste chestii cazand din cer, asa, in ploaie, nu ar fi o idee rea. Asa ca am colorat cateva din florile obtinute cu stampila. In acest scop, am folosit markerele.
Apoi...gandindu-ma la un titlu adecvat pentru pagina asta, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac o "copertina" atat pentru baza superioara cat si pentru cea inferioara a paginii - nu de alta, dar fondul este destul de incarcat, asa ca titlul nu s-ar vedea deloc bine dintre atatea flori. Prin urmare, am cautat 2 bucati de carton alb, pe care le-am adaptat la lungimea paginii mele si a caror latime e atat cat sa acopere foarte putin poza. 
Ca sa nu fie chiar "blank", le-am colorat cu tusuri distress si apoi le-am perforat: pe cea de sus cu stelute...:
...iar pe cea de jos cu floricele:
Pagina e aproape gata. Am mai adaugat 2 floricele din hartie, un fluturas creat prin tehnica distress in partea de sus si cam asta e rezultatul final:
Nu va speriati de caligrafia mea, totusi :D. Sper ca pagina sa va placa si sa va dea idei ;). Pana data viitoare, sa aveti o saptamana super! Byyyyye ;)!

Hello, my dear followers from all over the world!
How are you, how did your week start? All good i hope. And for a even better start, i have a funny LO for you. It's another page for my first scrap book ever and in this picture i had a very funny face, really don't know what i was looking after, but i like my face there :)). So i thought i should play a bit around it. I have started from a 20x20 cm page made of 9-10 different pieces of cardstock, that i have covered with stamped flowers and then some more embellishments and tricks. I hope you like the final result and most of all i hope you get good ideas from it.
Until next time we "hear" each other, have a great week! Kisses! Bye!

4 comentarii:

 1. Ana Maria Patru31 august, 2010 12:20

  Amuzanta fotografia :))!!! Insa ai reusit sa o pui in valoare foarte bine, din punctul meu de vedere. Se leaga la fix figura ta cu ploaia de flori ;). Sunt curioasa de urmatoarele pagini, mai sunt sper. Spor in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ana-Maria, merci frumos! Ma bucur ca iti place rezultatul final ;). Da, mai am de lucru la el, sa ca va voi mai delecta ceva timp :D. Merci pentru vizita pe blog si spor si tie ;)!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si mie imi place pagina asta, are ceva special fata de celelalte, poate umorul. Spor la treaba, Anja ;)!

  RăspundețiȘtergere
 4. Merci pentru vizita, GinaB! Ma bucur ca si tie iti place pagina. E mai traznita nitel, asa e ;). Spor la treburi!

  RăspundețiȘtergere