Wednesday, September 1

Interviu acordat site-ului Facutdemana.com

Acum cateva seri am avut placerea de a purta o discutie interesanta despre handmade cu Marian Gorun, administratorul site-ului Facutdemana.com.
Detalii aici:

O zi super in continuare ;)!

9 comments:

 1. Anja, sa inteleg ca cea din poza tu esti. Salut :D! E placut sa stim cu ce figura asociem numele. Mie una imi pare si mai bine de cunostinta. Ciao!

  ReplyDelete
 2. Ana-Maria, receptiva ca de obicei ;)! Multumesc pentru vizita si comentariu! Da, eu sunt in imagine si si eu sunt foarte incantata de "cunostinta" virtuala ;). O zi super!

  ReplyDelete
 3. Felicitari Anja pentru interviu! Frumos prezentat! Care-i faza cu comunitatea scraperilor romani, pana la urma?:d Sper ca nu sunt incomoda :D.

  ReplyDelete
 4. Merci, Gina, ma bucur ca si tie ti-a placut :)!
  Comunitatea scrapperilor romani - in sensul in care aceste comunitati exista in tarile in care se practica scrapbooking in masa - nu exista noi. Va lua timp, dar sunt convinsa ca va aparea si la noi. Probabil ca a si inceput sa se formeze ;). Nu esti incomoda, de ce ai fi ;).

  ReplyDelete
 5. Edit:
  "....Comunitatea scrapperilor romani - in sensul in care aceste comunitati exista in tarile in care se practica scrapbooking in masa - nu exista LA noi..."

  ReplyDelete
 6. pai nimeni nu practica scrapul in masa... nicaieri.. :)
  e adevarat ca la noi nu este asa de dezvoltat ca in afara... insa deja a inceput... si arata promitator... uite, eu , tu... si am multe alte exemple .. am inceput promovarea acestei pasiuni ... din ce in ce mai multa lume ni se alatura.. si pot spune cu mandrie,( de ce nu? ) ca aceasta comunitate exista.. virtual.. insa am inceput sa strangem randurile... nu e probabil.. e sigur :)

  inca o data felicitari pentru interviu

  ReplyDelete
 7. Din ce am citit si din ce vad pe blogurile pe care activez, pot spune clar ca scrapbooking-ul este practicat in masa in muuulllllte tari, pornind de la SUA, Canada, Franta, Suedia, Ungaria etc. Pana si in Rusia si Ucraina, scrapbooking-ul are mai multa vechime, si implicit fani, decat la noi :D.
  Multumesc pentru vizita :)!

  ReplyDelete
 8. Anja, adevarul e ca din ce am vazut pe blogurile astea puse de tine in coloana din stanga, se practica zdravan hobby-ul asta. Si ce lucruri se fac!!! La unele chiar mi-a ramas sufletul, tre sa recunosc :D! Ah, si am nimerit din greseala si pe niste forumuri din afara, mama ce e acolo, doamne! Nu am avut rabdare sa stau sa citesc, dar de acolo chiar se vede cata lume e pasionata de scrap. Misto asa ;)!

  ReplyDelete
 9. Hehe, GinaB, Suedia e doar una din tarile in care scrapbooking-ul e practicat masiv si, crede-ma, atmosfera e superba! La intalniri, lumea se ajuta reciproc, fie ca se cunosc, fie ca nu, te distrezi, iti faci prieteni noi, inveti despre produse si tehnici noi, e super. Mamicile vin cu copiii si bineinteles ca si ei fac scrap cat sunt acolo. E dulce de tot, ce sa mai ;)!

  ReplyDelete