Thursday, December 4

UPDATED: ARTA in beneficiul sanatatii copiilor nostri - III

Dragii nostri,

Ei, iata ca am ajuns si la finele acestei serii de ateliere. Nu mai avem decat 1 atelier, respectiv concursul, si apoi premierea respectiv sosirea lui Mos Craciun 
Ieri, 3 dintre participanti au finalizat albumul flip "Familia Mea - Sanatate prin Arta". Mai sunt 2 copilasi care din cauza prioritatilor curiculare, nu au incotro decat sa creeze cu noi de la distanta. Momentan unul din ei a terminat de asamblat albumul si mai are de gatit si introdus fotografiile, iar celalalt nu a inceput inca, insa abia asteapta . Vom reveni cu fotografii si de la ei, cand le vom primi, nicio grija. 
In momentul de fata, acesti 5 copii sunt singurii copii din Romania care stiu sa creeze un astfel de album, de la cap la coada, cu toate chichitele implicate ;)! Felicitari din suflet tuturor!
Hai acum se vedem atmosfera de la atelierul de ieri si cum arata albumele finalizate pana acum.
Data viitoare, la concurs, vom crea pagini de Craciun - ah, ce provocare incantatoare, nu ?! Eu una abia astept!!! Pana atunci insa sa fim cuminti si sa il asteptam pe Mos Nicolae !
Weekend de poveste tuturor !


*****************************************************************************************************************************

Suntem deja la a 3-a etapa cu albumul "Familia Mea - Sanatate prin arta". Nu mai devreme de ieri am terminat de lipit ultimele coli imprimate si, unii dintre noi, chiar si fotografii. Tot ce a mai ramas de facut este sa ne documentam albumul, prin journaling. Stiti ce zic, nu? Adica sa dam detalii, in scris, despre fotografiile din album: de ce au fost facute, cand, cine apare, ce e in farfurie, cine a gatit etc. ;).
Kiturile costă 15 lei/atelier şi includ carton colorat, hârtie imprimată, capse si flori decorative si nasturasi scrapbook, toate in cele mai diverse forme si culori.
La fiecare atelier, participanţii sunt rugaţi să aducă minimul necesar: 1 creion, 1 riglă, 1 gumă de şters, 1 foarfecă de birou, 1 set de carioci şi bandă dublu-adezivă. La faţa locului veţi găsi şi alte produse scrapbooking cu care să vă decoraţi creaţiile şi nu numai. Materialele si instruirea sunt furnizate de reprezentantii magazinului "Happy Scrappy" - happyscrappy.shopmania.biz.


Pe curand,

No comments:

Post a Comment