Friday, December 12

A fost Al 2-lea concurs de scrapbooking la Craiova. Urmeaza premierea ;)

UPDATE: FOTOGRAFIILE DE LA PREMIERE


Iata creatiile piticilor si mamicilor de la inceputul seriei de ateliere si pana la final si, bineinteles, premiile plus, atat cat se poate observa, bucuria copiilor - cea care pentru mine a contat cel mai mult!

Laureatii premiului 3 nu au putut participa, insa premiile lor si diploma pot fi oricand ridicate - daca nu au fost deja - de la sediul Tradem .
Multumim Casei de Cultura pentru implicare si mamicilor si piticilor pentru participare si ne vedem cu drag in 2015!
Craciun Fericit si La Multi Ani!
*********************************************************

Dragii nostri,
Vrem noi, nu vrem, timpul trece si uite asa am ajuns si la finele celei de-a patra serii de ateliere scrapbooking de la Casa de Cultura "Traian Demetrescu"
Asadar, ieri a avut loc concursul, a carui tema a fost Craciunul: o tema atat de frumoasa si generoasa. Nu stim sigur daca Ioana si Luca au avut timp sa creeze cu noi de la Suceava, avand in vedere ca se pregatesc pentru recitalul de pian. Dar nadajduiesc ca vor impartasi cu noi creatiile lor 
Pana atunci, hai se vedem rezultatele de la atelierul de ieri. Unii dintre noi am creat la dublu, in sensul ca am ramas datori de data trecuta cu 1 felicitare si nu ne-am lasat pana nu am terminat-o .

Ne vedem peste o saptamana, dupa premiere. Ah, ce bucurosi o sa fie copiii, premiile sunt de-a dreptul irezistibile! Multumim mult Casei de Cultura "Traian Demetrescu" :)!
Un weekend de basm tuturor, lasati magia Craciunului sa puna stapanire pe voi !


No comments:

Post a Comment