Wednesday, December 31

Kit de calendar vintage pe 2015

Un nou kit. Si nu unul ca oricare, ci care are de-a face cu viitorul. Al nostru, al vostru, al celor dragi. 

Ideea acestui kit mi-a fost sugerata, individual, de mai multe persoane: toate se gandeau la un calendar, n-au intrat in detalii privind stilul sau dimensiunile. Dar cand l-au vazut, l-au vrut pe loc. 

De aceea, Happy Scrappy a decis ca e vremea sa lanseze kitul vintage pentru calendar de birouMultora dintre noi ne place sa avem un calendar cochet pe birou, iar noua, reprezentantelor sexului frumos, ne place din ce in cel mai mult stilul vintage.
Fiecare kit contine cartoane pentru a crea baza calendarului, cartoane imprimate in stil vintage cu lunile anului ilustrate, 1 coala cartonata cu lunile anului, 1 coala cu decoratiuni specifice fiecarei luni si instructiuni de asamblare si decorare.

Decembrie, pre-decorat:

Decembrie, impodobit:

Dar asta nu e tot, pentru ca in calendarul vostru veti putea include si cate 1 fotografie pe fiecare fila. Paginile de calendar vor masura 10x15 cm, fiind ideale pentru a lipi fotografii de aceleasi dimensiuni pe verso. Este recomandat sa lipiti fiecare fila de calendar pe o bucata de hartie cartonata de 11x16 cm, pentru a nu perfora direct in fila calendarului/fotografia de pe verso.
Kitul costa decat 31 de lei si va ajunge la voi in 3-5 zile de la primirea platii.

Calendarul gata-facut este disponibil si el in magazin, in 2 variante chiar: una asa cu 6 pagini, la 46 lei, iar cealalata cu 12 pagini si loc pentru fotografii la 58,40 lei. Calendarul va ajunge la voi in 5-7 zile de la primirea platii.
Iata cum arata primul calendar creat cu acest kit. Trebuie sa va marturisesc ceva: voiam sa pun si eu cate o fotografie pe fiecare fila, dar in toata incantarea am uitat si mi-am dat seama decat dupa ce l-am lipit pe Februarie pe spatele lui Ianuarie, adica prea tarziu :)). Dar pe voi va rog mult de tot sa nu faceti asa, da ;)?!
Va urez distractie placuta si o saptamana usoara!

No comments:

Post a comment