Saturday, January 17

34 de copii l-au omagiat pe Eminescu in pagini scrapbooking

Craiova eminesciana:

Copiii clasei a V-a C de la Scoala nr. 2 "Traian", coordonati de dna profesor Nadia Sutelca, asteptau cu nerabdare sa-l omagieze intr-un mod inedit pe Mihai Eminescu, poetul nostru "nepereche" (foto 3 - tabla era pregatita).

Fotografiile sunt insuficiente pentru a exprima entuziasmul si curiozitatea lor: curiozitate la inceput, nestiind ce urmeaza, si entuziasm pe parcurs si la final, vazand cum din manutele lor ies creatii asa frumoase si originale, unice.

Va asteptam cu drag sa le admirati pe 12 februarie incepand cu ora 18.00, la sediul Casei de Cultură "Traian Demetrescu".

Intre timp, joi, 22 ianuarie de la ora 17.00, il vom omagia pe Eminescu impreuna cu participantii la atelierele de anul acesta de la Tradem. Si nu numai, pentru ca oricine indrageste opera lui Eminescu este binevenit sa isi exprime admiratia fata de acest geniu al neamului romanesc :).

Multumim inca o data suporterilor nostri, Sergiu Boboc si Daniel Botea, membri de baza ai blogosferei craiovene, care au fost foarte receptivi la idee :)!

No comments:

Post a Comment