luni, ianuarie 12

La Craiova, 34 de copii il vor omagia pe Eminescu creand pagini de album scrapbook

Dragi prieteni,

Pe 15 ianuarie, ca in fiecare an, ne sarbatorim poetul national, pe Mihai Eminescu. Nu e oras din tara care sa nu-l omagieze cum se cuvine pe acest geniu al romanilor.

La Craiova, anul acesta, poetul naţional va fi subiectul unui experiment inedit: crearea de pagini scrapbooking având ca tematica poemele eminesciene. Este o premiera pentru Romania, la care vor participa copiii clasei a V-a C de la Scoala nr. 2 "Traian", coordonati de doamna profesor Nadia Sutelca pe partea de literatura, si de mine pe partea de scrapbooking. Fiecare copil va primi coli imprimate si decoratiuni asortate pentru a crea o pagina de album unica pornind de la o strofa / un citat din opera lirica a lui Eminescu, pe care, bineinteles, o va include in pagina sa.

Lucrarile vor fi expuse mai intai in incinta scolii, iar pe 12 februarie de la ora 18.00, prin amabilitatea dlui Cosmin Dragoste, Directorul Casa Cultura Traian Demetrescu, va avea loc o expozitie cu creatiile copiilor si participarea noastra, a suporterilor lor, dintre care dorim sa le multumim domnilor Sergiu Boboc (http://zicelumea.blogspot.ro/) si Daniel Botea (http://danielbotea.blogspot.ro/), membri de baza ai blogosferei craiovene.


Va asteptam cu drag alaturi de noi!

Iata un exemplu de pagina scrapbook ce se concentreaza in jurul unei poezii:


(sursa imagine: Google Images)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu