Monday, February 9

Cate un album handmade perfect pentru fiecare ocazie

Fara a face apologia propriilor creatii, ca nu-mi sta deloc in fire, as vrea totusi sa subliniez (inca) putin valoarea cadourilor handmade, si mai exact a albumelor scrapbook personalizate.
Pentru cine nu stie, un album scrapbook este o poveste documentata a vietii noastre - in fotografii, biletele de documentare si diverse decoratiuni adaptate ocaziei, stilului si destinatarului. Fiecare dintre noi e tentat sa includa in aceste albume doar momentele importante din viata sa. Insa cand spun "importante" sa nu cumva sa va ganditi doar la nunta, botez, absolvirea liceului, facultatii samd. Nu, toata viata noastra e plina de momente importante si frumoase. Printre ele se numara, de exemplu, momentul cand ati realizat ca, la 6 luni, copilul vostru stia un anumit numar de cuvinte si, mai mult, stia si ce inseamna acestea. Ei, aceste momente se uita foarte usor, pentru ca peste ele vin altele si altele. Insa cam orice parinte tine un jurnal al copilului, locul ideal sa noteze astfel de momente. Iar cand isi va dori albumul de 1 an al copilului, jurnalul va fi sursa perfecta de documentare a acestui album.
Ei, acum sa ne imaginam emotia parintilor si bunicilor cand vor rasfoi acest album, incantarea respectivului copil peste cativa ani, curiozitatea si emotia copiilor sai cand vor gasi acest album in nu-stiu-ce sertar, sau ale nepotilor cand vor gasi cufarul special dedicat lucrurilor ramase de la bunici.

Insa in afara de clasicele albume de nunta, botez sau aniversare, se pot crea albume pentru adolescenti, de calatorie, masculine etc. Iar stilurile difera, bineinteles, avand de ales intre vintage, shabby-chic, modern, grunge etc.

Aici veti gasi o selectie si mai vasta a unor creatii proprii pentru diverse ocazii si in diverse stiluri. Enjoy!

 
 
 
 
  


6 comments:

 1. Ma bucur mult ca iti plac, Sanda :)!

  ReplyDelete
 2. Foarte frumoase! Imi plac tocmai pentru ca ele contin elemente de care ne leaga amintiri. Apoi sunt unice.
  Sunt cadoul perfect pentru cei dragi.

  ReplyDelete
 3. Merci, Xaara! Corect, poti include o viata intr-un album ca asta :).

  ReplyDelete
 4. Foarte cool, mai ales cele vintage

  ReplyDelete
 5. Ma bucur ca iti plac, Sergiu. Cand ai nevoie de un cadou aparte, stii unde ma gasesti :)

  ReplyDelete