luni, martie 23

Primavara aduce atelierele "Happy Scrappy" GRATUITE si cursuri de Suedeza

Dragi prieteni, am decis: de JOI, 26 martie, atelierele de scrapbooking de la Casa de Cultura "Traian Demetrescu" incep de la orele 18.30Daca nu stii deja, e vorba despre noua varianta a atelierelor "Happy Scrappy", si anume aceea care ofera cate o varianta fiecaruia:

1. 100% GRATUIT - tu vii cu toate materialele si echipamentele necesarecartoane colorate, hârtie imprimată tematic, imagini ştampilate de colorat, decoraţiuni scrapbook asortate (flori, capse, năsturaşi, ştrasuri), etichete de documentare, trimmer, instrumente de perforat şi montat capse, perforatoare decorative cu diverse forme plus strictul necesar cu care vine fiecare, indiferent de varianta aleasa: creion, riglă de 12 inch (30 cm), gumă de şters, foarfecă hobby, set de carioci si bandă dublu-adezivăDaca iti trebuie ceva in plus si noi avem acel ceva, poti cumpara de la fata locului.

2. 3 lei/ateliertu vii cu materialele necesare pentru atelier (vezi la pct. 1) plus strictul necesar si, NUMAI DACA folosesti echipamentele noastre (trimmer, instrumente de perforat şi montat capse, perforatoare decorative cu diverse forme), platesti o taxa modica de 3 lei/atelier. Daca nu folosesti niciun echipament, te inscrii la categoria 1. Daca iti trebuie ceva in plus si noi avem acel ceva, poti cumpara de la fata locului.

3. 18 lei/atelier - vii la atelier si gasesti kitul gata-facut special pentru tine: ai materialele si echipamentele incluse. Nu e nevoie sa "alergi" prin oras cautand ce-ti trebuie, nu e nevoie sa "pierzi" din timpul tau pretios pentru a cauta hartii imprimate sau imagini stampilate tematic, sa stai sa le editezi pe calculator ca sa obtii dimensiunile adecvate etc. 
Daca iti trebuie ceva in plus si noi avem acel ceva, poti cumpara de la fata locului.

IMPORTANT: Ca si pana acum, perechile de pitic + mamica beneficiaza de REDUCERE, in sensul ca platesc per familie, si nu pe persoana.

Deci, daca ti-a plăcut dintotdeauna să te joci cu hârtia şi să creezi propriile felicitări, daca iţi place să decorezi cam tot ce-ţi pică în mână si ai acasă o mulţime de fotografii pe care ai vrea să le valorifici într-un mod creativ, acesta este atelierul perfect pentru tine. Aşa că ia-ţi părinţii/prietenii şi vino să descoperi ceva nou şi fascinant şi să îţi faci prieteni noi! Împreună vom învăţa să creăm cele mai frumoase şi originale felicitări, decoraţiuni şi pagini de album personalizate.

Pe 11 iunie, aceasta serie de ateliere se va incheia cu un concurs cu premii in produse scrapbooking. Asa ca daca vreti sa aveti propriile voastre perforatoare decorative, hartii imprimate, decoratiuni etc., veniti la cel putin 5 ateliere!

E important sa ne urmaresti pe Facebook, pentru ca acolo vom crea un eveniment pentru fiecare atelier in parte, unde vom explica in detaliu ce vom crea, cu ce produse vom lucra, vom da surse de inspiratie, schite de lucru etc.

Speram ca prin noile optiuni sa satisfacem nevoile unei "portii" cat mai mari din public si sper din tot sufletul sa ne vedem in universul minunat al scrapbooking-ului, in fiecare zi de joi de la ora 18.30.

Adica imediat dupa cursul de suedeza, care incepe tot de pe 26 martie, de la ora 17.30 (detalii curand).

Va astept cu drag!

6 comentarii:

 1. A propos de felicitarile cu trepte, treptat-treptat vor fi suficienti scrapbookinguitori incat sa faceti o expozitie mare :) Spor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daniel, sa stii ca am vrut asta iarna sa facem expozitie cu lucrarile participantilor, dar nu a fost spatiu la Tradem. Poate vara asta avem mai mult noroc.
   Spor sa fie :)!

   Ștergere
 2. Cred ca unii dintre noi vom participa cu o felicitare Gala Superblog, in care sa punem poze de la Brasov.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei, aia merita mai mult de o felicitare, merita o pagina de album, ca acolo sigur se lasa cu chef si sigur o sa aveti mai multe poze ;)!

   Ștergere
 3. A venit primavara si sunt foarte potrivite aceste cursuri.Succes.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Primavara de obicei scoate oamenii afara din casa si ii tine la aer curat, dar la orele noastre de desfasurare nu o sa aiba prea multe optiuni de petrecere a timpului liber in exterior, asa ca atelierele vor fi mai mult decat binevenite ;)!Speram :D.

   Ștergere