Friday, March 13

Reincep atelierele GRATUITE de scrapbooking!!!

LATEST EDIT:
Incepand cu 1 octombrie 2015, atelierele de scrapbooking se desfasoara in fiecare zi de JOI intre orele 18.30-20.00, in cart. Sarari la bl. M29
In acest moment mai sunt 2 locuri libere.
Iata si schema de preturi:


I. Creeaza doar copilul:
19 lei - Aduci doar strictul necesar (creion, riglă de 12 inci, foarfecă, carioci, bandă dublu-adezivă
sau
29 leiTOTUL inclus (nu aduci nimic)

II. Creeaza si mama si copilul:
.35 lei – Veniti cu strictul necesar 
sau
55 lei - TOTUL inclus (nu aduceți nimic)*********************************


POSTAREA INITIALA:

SUPER-MEGA SURPRIZA primaverii, dragi prieteni! Iata ca a venit!


Ideea este ca, incepand de joi, 26 martie, sa oferim o oportunitate tuturor celor care vor sa participe la atelierele "Happy Scrappy". Astfel, acum exista 2 optiuni: una pentru cei care au materialele sau timpul necesar pentru a le cauta si procura. Si cealalta pentru cei care nu au cand sa "alerge" dupa toate materialele incluse in kit si prefera sa vina direct la atelier, stiind ca aici gasesc totul pregatit pentru 2 ore de incantare si terapie prin arta.

Ca sa detaliem putin, o sa spunem ca daca alegi sa vii cu materialele proprii vei plati 3 lei/atelier pentru a folosi echipamentele de la fata locului, NUMAI DACA ai nevoie de ele: trimmer, instrumente de perforat si capsat, perforatoare cu diverse modele etc.
In mod normal, kiturile includ: cartoane colorate, hârtie imprimată conform tematicii, imagini ştampilate de colorat, decoraţiuni scrapbook asortate (flori, capse, năsturaşi, ştrasuri), etichete de documentare. Insa bineinteles ca tu poti aduce materialele de care consideri ca ai nevoie pentru a obtine o creatie pe placul tau, respectand totusi tematica atelierului.
Alternativa este sa vii la atelier, sa platesti 18 lei/kit si sa gasesti totul pregatit pentru tine. Bineinteles ca in cazul asta vei putea folosi GRATUIT echipamentele.

Toata lumea, indiferent de optiunea aleasa, e necesar sa aduca minimul necesar1 creion, 1 riglă, 1 gumă de şters, 1 foarfecă de birou, 1 set de carioci (doar atunci cand cream felicitari), bandă dublu-adezivă si pernuţe 3D.

La fata locului toata lumea poate achizitiona tot felul de produse scrapbooking: perforatoare, hartii imprimate, albume, decoratiuni, decupaje etc.

Dupa cum stiti deja, atelierele se derulează săptămânal la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în fiecare joi între orele 17.00 şi 19.00. Seria se va incheia pe 11 iunie cu un concurs cu premii in produse scrapbooking.

Înscrierile se fac la adresa info@mvcreative.eu.

Locuri disponibile: 20
Vârstă recomandată: minim 7 ani

Va asteptam cu drag!


6 comments:

 1. Si asa toata lumea e multumit. Felicitari pentru idee. Spor!

  ReplyDelete
 2. Zicala spune ca niciodata nu vei multumi pe toata lumea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din a incerca.
  Multamim, Daniel, sa fie, avem nevoie de sfoara in tara :)!

  ReplyDelete
 3. Foarte frumoasa initiativa ta, sunt sigura ca erau cativa care si-ar fi dorit sa vina, dar nu dispuneau momentan de acei bani.Felicitari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pasiunea naste idei frumoase, uneori paguboase, dar nu mai putin frumoase ;).

   Delete
 4. Sunt foarte frumoase atelierele pentru copii.Vine vremea frumoasa,asa ca e foarte bine ca parintii pot veni impreuna cu copiii la TRADEM.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si sunt UNICE in tara!
   Iar acum mai sunt si GRATUITE pentru cei care vin cu materialele lor.
   Oricum, cei 18 lei e super-ieftin, avand in vedere ce invata si ce efecte pe termen lung au atelierele asupra lor :).
   O multitudine de beneficii, ce sa mai :)!

   Delete