Wednesday, May 27

Intram in cursa pentru primul album scrapbook al Craiovei

Dragi prieteni,

Am un eveniment tare important de anuntat!!!! Un eveniment important prin impactul istoric pe care il va avea, dar si prin cel emotional, al nostru, al creatorilor. Despre ce este vorba! 
Casa de Cultura "Traian Demetrescu" organizeaza un atelier in cadrul caruia blogerii si copiii vor crea pagini scrapbooking despre CraiovaAceste pagini vor forma un album, primul album scrapbook al unui oras din Romania, accesibil pentru public. Zic "accesibil publicului", pentru ca orasul nostru mai are unul, special pentru Consiliul Local, realizat la initiativa dl. Director Cosmin Dragoste, caruia ii multumesc inca o data :) (vedeti imaginile de la sfarsitul articolului). Albumul nostru va ramane la sediul Casei de Cultura, unde va putea fi rasfoit de vizitatorii orasului nostru. Astfel, albumul va "vorbi" tuturor despre modificarile majore prin care a trecut orasul nostru, despre istoria si oamenii sai, despre noi.

Casa de Cultura "Traian Demetrescu" pune la bataie premii in valoare totala de 600 lei (in produse scrapbooking), 300 lei pentru blogeri, 300 lei pentru copii. Plus diplome, bineinteles. Care vor fi acordate impreuna cu alte articole scrapbooking din partea "Happy Scrappy" ;).

Ce trebuie sa faceti voi este:

1. Sa aduceti poze din Craiova: fie 1 de 10x15 cm, fie 2 (max. 3) de 9x13 cm (in plus: materialele cu care ati venit si la atelierele anterioare: banda dublu-adeziva, creion, rigla etc.). Ideal ar fi ca pozele sa nu se repete. Despre asta vom vorbi pe pagina evenimentului

2. Sa scrieti pe blogurile voastre despre acest eveniment pana pe 4 iunie, ora 12.00. Si apoi, bineinteles, si dupa, ca trebuie sa publicam si rezultatele ;). Atat si nimic mai mult! 

Pana in acest moment (marti, 2 iunie) au scris despre asta:
1.  Daniel Botea - care abia asteapta sa ne revedem pentru a crea impreuna ;). El a selectat 4 fotografii facute chiar de el, by night ;).
2. Magnus Svanström - care vine cu o fotografie pictata chiar de el, abia astept sa vad cum o sa iasa pagina sa - ca toate paginile, de altfel. El, insa, nu a scris pentru premiu, ci doar de placere :)
3. Xaara Novackpasionata cam de tot ce inseamna arta, pictorita talentata si care exceleaza in multe stiluri
4. Kinga - blogerita pasionata de gastronomie si care scrie cu talent despre divese baruri si restaurante din Craiova, care ne impartaseste retete delicioase
5. Ianolia - autoarea noastra in curs de publicare a cartii "Balsam pentru suflete" si
7. Damian - care, de asemenea, se pare ca va veni cu niste poze unice, pe care abia asteptam sa le vedem puse in valoare in acest mod unic

Va urez multa inspiratie si bafta! Abia astept sa va citesc si sa cream din nou impreuna!

Va las cu cateva pagini din albumul realizat pentru Consiliul Local (pe principiul Craiova veche/Craiova noua):

3 comments:

 1. Replies
  1. Ah, deci vii?Super-trooper! Daca am vazut ca pe pagina evenimentului nu te-ai inscris, am zis ca nu vii. Please, da JOIN, ca e vorba de calcularea resurselor si e important.
   Si nu uita de articol, daca vrei sa scrii, bineinteles ;)! Cand l-ai scris, revino iar cu link aici, pls ;:)! CU tomorrow!

   Delete
 2. o idee excelenta care sunt sigura ca va avea un rezultat pe masura. din dor de scrap mi am propus si eu ca la sfarsitul lunii sa am ca tema in cadrul atelierului pentru adulti pe care il coordonez la biblioteca din oras exact scrappbooking. cu siguranta voi gasi inspiratie aici si voi recomanda si doamnelor participante blogul pentru a aduna idei si materiale. Mult succes va doresc tuturor!

  ReplyDelete