Monday, June 15

Primul album scrapbook al unui oras din Romania

...este acum gata si poate fi gasit oricand la Casa de Cultura "Traian Demetrescu" din Craiova, partenerul nostru de baza din 2014 incoace. Numai cu ajutorul si deschiderea lor au fost posibile atelierele de scrabooking pentru mamici si copii, atelierele-concurs pentru blogeri/craioveni, expozitia "Eminescu in pagini scapbook", primul album scrapbook al Craiovei. Multumesc foarte mult si pe aceasta cale domnului director Cosmin Dragoste si personalului sau de incredere, adevarati eroi culturali-artistici :).
Ce pot spune despre acest eveniment este ca a fost foarte dificil sa departajam intre creatii, atat la sectiunea "copii", cat si la "blogeri". In final am reusit si asa cum spuneam in primul articol despre album. Insa, pe scurt, ii felicit si pe aceasta cale pe toti si le transmit sa fie mandri ca au scris o pagina in istoria orasului lor! Sa folositi premiile cu placere si la urmatoarele ateliere.
Pe aceasta tema primul care a scris a fost Daniel Botea, colegul nostru de blogosfera cu care e uneori greu sa tii pasul, asa e de prompt :). Si tot la el gasiti si un album foto special dedicat acestui eveniment. Multumesc mult, Daniel :)!
Pai...acesta a fost ultimul atelier pe acest sezon. Sper sa ne revedem din toamna pentru a continua sa cream pagini pentru minunatele noastre albume de familie si pentru a invata noi tehnici.
Va doresc tuturor o vara frumoasa si creativa!

No comments:

Post a comment