Thursday, September 22

MixedMediaVero s-a mutat in casa noua

Dragi prieteni,

Bine va regasesc! 
A venit toamna! Cam brusc, nu? Eu sper totusi ca vremea isi va reveni si va fi din nou cald si placut. Cand zic cald nu ma gandesc la 30 grade sau peste, nu. Ci la maxim 20-25 grade si la acel soare placut de toamna, cu caldura sa specifica, domoala.
Odata cu toamna am primit si vesti de la fostul meu serviciu de gazduire a magazinului online. Cum ca sa ma gandesc bine cum vreau sa-mi vand creatiile si de unde, ca ei se transforma in simple cataloage de prezentare, indepartand deci functia de vanzare. Well...m-a luat cam pe neasteptate chestia asta. 
Insa bineinteles ca n-am rezistat mult si am inceput sa caut optiuni noi. Prima la care m-am gandit a fost, bineinteles, blogspot. Mi-ar fi fost tare comod sa am si bogul si boutique-ul pe acelasi "host". Insa am fost dezamagita, blogspot avand foarte putine sau chiar nicio optiune de online shopping. Bine, asta in afara de optiunea de a-mi publica creatiile pe blog, cate o postare pentru fiecare, fiecare cu optiune de cumparare via PayPal. Insa mi-a displacut ideea. 
Asa ca m-am reorientat spre WordPress. Si am fost uimita sa vad cate optiuni exista acolo. Asa ca magazinul meu este acum pe o noua platforma, care nici nu ai zice ca porneste de la o platforma de blogging. Are absolut tot ce ii trebuie: este in limba romana, preturile sunt in lei (ron), are info privind dimensiunile fiecarei creatii si taxele postale, o functie de zoom foarte bine gandita, optiuni de share pe social media, are pana si optiuni de creare de promotii. Nu as putea fi mai bucuroasa, sincer. Asa ca am simtit nevoia sa sarbatoresc si am pus 3 creatii la promotie (fiecare din ele are pretul redus cu 50 lei). In plus, noutatea este ca magazinul se concentreaza strict pe mixed media, cel putin momentan. Daca voi avea timp si energie, poate ca voi introduce si creatiile mele scrapbook (diferitele tipuri de albume, agende, calendare etc.) Dar momentan ma concentrez strict pe mixed media.
 

Mai am de lucru la el, la fineturi, dar boutique-ul este deja functional si creatiile pot fi deja cumparate. Asa ca va invit cu drag sa ma vizitati in spatiul meu virtual si sa imi spuneti ce parere aveti.
Va astept cu drag, ca intotdeauna, si tineti aproape, ca mai am noutati ;)!

No comments:

Post a comment