Tuesday, October 31

Scrap Encounters de gradul I ;)

O fi el astazi Halloween-ul si eu o mare amatoare a lui, dar anul asta se pare ca ma cam sare starea respectiva. Sau, ma rog, se amana pana in weekend :D. N-as sti sa explic de ce, dar e cu voia mea :P. In orice caz, sunt multumita ca, desi o zi intreaga nu am avut internet, din cauza unei caderi de curent, nu am ratat mare lucru online. Din contra, am avut un weekend foarte plin in offline si asta imi ofera o senzatie de implinire. Cred ca stiti cum e. Aveam un chef nebun de scrapbooking si voiam sa mai "fortez" pe cineva in chestia asta. Asa ca am chemat pe la noi 2 prietene care nu ne mai vizitasera de un timp si am creat impreuna. Am stabilit ca ele vor sa creeze pe tema toamnei, si-au ales colile imprimate in consecinta. Eu, desi voiam sa urmez aceeasi tema, am ajuns la concluzia ca vreau sa creez o pagina cu calatoria noastra la Roma din primavara asta. Si asa am facut. Am gasit 2 coli imprimate perfecte - ideale, chiar - si am pornit "la treaba".  Si cum exact paginile de album nu stiu ce au ca se inverseaza cand le integrez in articol, o sa le integrez din FB, desi intre timp au mai suferit mici modificari (gen specificarea locatiei fiecarei poze):

💖 Colaj by Xaara


Mi-as dori sa organizam mai des astfel de Scrap Encounters cu prietenii nostri care au chef de petrecut cateva ore creative la un pahar de vin, o cana de ciocolata calda/cafea etc. 
Principiul e urmatorul: noi oferim materialele specifice scrapbook, voi alegeti tema, noi ne conformam ;). Daca vreti sa faceti altceva decat scrapbook, sunteti incurajati sa aduceti macar instrumentele specifice. Ne intalnim ca sa  cream si sa ne recream ;). Dati-ne de stire cand vreti sa ne vedem la o astfel de intalnire si noi va asteptam cu drag.

Pana atunci, Spooky Halloween tuturor! 
Sa va dea cineva o sperietura care sa va faca sa radeti din tot sufletul ;)!

No comments:

Post a comment