Monday, November 20

Agendele personalizate la putere

Dintotdeauna mi-au placut agendele si tot ce tine de papetarie si "stationery", in general. Hartia ma atrage intr-un mod aparte, ca si lemnul din care provine, de altfel. Imi place mirosul lor, sa simt structura hartiei, mirosul lemnului proaspat prelucrat, cum cade lumina soarelui pe lemn, .... 
La fel de mult imi place si mirosul dulce al hartiei vechi, uitata prin mansarde :). Stiti despre ce vorbesc, nu? O avea vreo legatura cu faptul ca sunt semn de Pamant ;)?

(sursa: Google Images)

Nevermind, ca divaghez deja :). Aici vorbim de agende personalizate - ceea ce vom crea la a 3-a Intalnire ReCreativa de pe 29.11.2017. Mai exact, vom crea o coperta cu multe buzunare, mici si mari, pentru un notepad, si apoi fiecare o va decora dupa preferinte. Spuneti-mi tema agendei voastre si eu voi cauta coli imprimate si le voi printa pentru voi. Nu trebuie sa va dau eu exempe de teme, dar 2 dintre scrapperite au ales tema culinara si design-ul nordic. Alte 2 se hotarasc inca ;).
Nu uitati: notepad-ul pe care vreti sa il personalizati, carton A4 (grosut), banda dublu-adeziva si, obligatoriu, buna dispozitie ;).
OBS: E recomandabil sa folosim notepad-uri, si nu agende (se deschid altfel si sunt incompatibile cu coperta noastra).
 
(sursa: Google Images)

Daca nu stiti principiul acestor Scrap Encounters, va spun ca sunt invitati prietenii mei de pe FB pasionati de scrapbooking/handmade, care au chef de petrecut cateva ore intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata.
Noi oferim 100% GRATUIT: locatia, hartie imprimata si alte instrumente specifice, plus un pahar de vin/o cana de ciocolata calda. Daca vreti sa rontaiti ceva, puteti aduce.
Aici nu se lanseaza, ci doar se ACCEPTA invitatii: cine vrea sa creeze se anunta prin comentariu si dand GOING la eveniment, pana cel tarziu vineri 24.11.2017.

Va asteptam cu drag ♥!

No comments:

Post a comment