Monday, November 6

Scrap Encounters 2 - Felicitari-sevalet de Craciun

Intalnirile astea, pe care eu intr-o doara le-am numit Scrap Encounters, vin din pasiunea mea pentru scrapbooking. O pasiune pe care vreau s-o impartasesc si cu cei interesati. Pana acum am impartasit-o copiilor, acum a venit randul copiilor mari sa duca scrapbooking-ul la un alt nivel :).
Prima intalnire Scrap Encounter a fost saptama trecuta, iar urmatoarea e planificata pentru 15 noiembrie, ora 19.00
Principiul de baza al acestor intalniri e ca NU trimitem invitatii, ci doar le acceptam. Adica oricare din prietenii nostri de pe FB  e binevenit sa participe :). Noi oferim 100% GRATUIT: locatia noastra, hartie imprimata si alte instrumente specifice, un pahar de vin/o cana de ciocolata calda, in functie de preferinte ♥. Voi veniti cu: carton colorat, foarfeca, rigla, banda dublu-adeziva, creion, carioci etc. si, obligatoriu, buna dispozitie ;). Daca vreti sa cumparati ceva ce aveti nevoie, o sa cautam prin sertarele noastre si sa speram ca gasim ce cautati ;).
La urmatoarea intalnire vom crea felicitari-sevalet de Craciun, vom avea eventual si o schita si cu siguranta vom avea de ales intre mai multe modele de coli imprimate. Si va asigur ca sunt atat de frumoase si de diverse ca va fi dificil sa alegeti doar una. Iata aici cateva exemple:


Programarile se fac pana pe 13.11.2017. Va asteptam cu drag!No comments:

Post a comment