Saturday, December 30

Scurt rezumat si La multi ani / Gott Nytt År / Happy New Year!

Bine v-am regasit, dragilor! Sper ca ati petrecut frumos de Craciun si ca v-ati reincarcat bateriile ;).
Inainte de a va ura toate cele,o sa fac un foarte scurt rezumat blogosferic al acestui an, daca imi permiteti ;). 
                            
Asadar, a fost un an mai plin aici, mai ales in a doua jumatate, cand blogul meu a primit un nou look, cu banner creat de Xaara. Tot in ultima parte a anului am lansat si seria de Intalniri ReCreative unde noi 2 si 4 fete cucuiete - Alina, Oana, Yuki si Xaara - ne intalnim de 2 ori pe luna pentru a socializa si crea. Am realizat creatii tare frumoase - felicitari de Craciun, pagini de album scrapbook cu tema calatoriei, agende cu buzunarase - inclusiv niste colaje superbe made by Xaara. La prima Intalnire ReCreativa din 2018 vrem sa cream fiecare cate un calendar de birou ;).
Pe 2 septembrie am fost la "Colour & Insanity" - propria expozitie de pictura si mixedmedia in sala "Ia Te Uita" de la Teatrul National "Marin Sorescu". Cu aceasta ocazie am descoperit ca lucrez bine sub presiunea timpului - cel putin cand vine vorba de creat ;).
Dupa expozitie, cam din noiembrie mai exact, m-a prins dorul de scrapbooking si de atunci am creat cel putin 4 albume: fiecare diferit de celalalt, atat ca structura a paginilor, in primul rand, cat si ca tematica si implicit modelul hartiilor imprimate. Astfel, unul a fost pentru diriga mea din liceu, urmatorul este despre calatoria noastra la Roma (cu video demo), urmatorul cu tema de Craciun in stil vintage (urmeaza sa-l postez curand), iar urmatoarele 2 care sunt inca in lucru sunt ceva mai complexe, o sa le detaliez la momentul potrivit.
Fara legatura cu hobby-urile noastre, in noiembrie m-am revazut cu o studenta de-a noastra de la suedeza, care se stabilise din septembrie in Suedia - o experienta mereu interesanta: sa afli cum este in Suedia prin prisma studentilor tai :).
In afara de asta, ne-am facut conturi de Instagram si ne-am implicat si in cateva actiuni caritabile. Pentru urmatoarea - care are ca scop motivarea a 2 copilasi de a continua sa mearga la scoala - eu si Magnus vom crea fiecare cate ceva: eu voi realiza un album-flip (veti vedea curand detalii) decorat cu hartii imprimate motivationale pentru ei, iar Magnus va scrie o poveste care ii va avea pe ei ca eroi principali. Cand simti ca ai contribuit cumva la bunastarea cuiva - una din cele mai frumoase senzatii.
Cam astea ar fi principalele evenimente din 2017. Ziceam eu un "foarte scurt" rezumat, dar se pare ca am depasit de mult limitele. Ceea ce e uimitor, pentru ca mie mereu mi se pare ca nu fac nimic deosebit - cunoasteti senzatia, sau poate ca nu :)?
Sper ca si voi sunteti multumiti cu anul care se incheie maine :). Si va doresc ca in 2018 sa aveti un an si mai bun: cu sanatate, bucurii, succese si iubire!


No comments:

Post a Comment